KORDA MONT. WIDE GAPE B N-TRAP DF NR.4/20LB

  • Distribuie pe:

15,29 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KCR141

Cine nu și-ar dori să pescuiască ca Danny Fairbrass? Hai sa recunoastem; șeful Korda prinde mai mult decât mulți pescari consacrați, pești de toate dimensiunile, acasă și în străinătate. Ei bine, de acum, puteți să vă apropiați cu un pas, utilizând gama DF ready tied rig, care sunt disponibile de la toți distribuitorii Korda.
Aceste monturi au fost legate de standardele exigente asupra cărora Danny insistă de la componentele încercate și testate.
Lungimea firului de păr, dimensiunea buclei și cantitatea de acoperire îndepărtată sunt exact așa cum le-ar folosi DF însuși, permițându-vă să faceți un salt uriaș către succes!

Deci, ce este exact montura DF? Ei bine, este cea pe care Danny a rafinat-o în ultimul deceniu, modificând-o și înlocuind noi componente pe măsură ce a devenit disponibilă o tehnologie mai bună. Este o montură versatilă care poate fi folosită pentru pescuitul cu boilies drept sau cu porumb din plastic deasupra particulelor spoded. Este un hooker grozav care se pretează perfect pentru a fi utilizat cu prezentări echilibrate critic, momeli standard de fund sau pop-up deopotrivă (cu adăugarea unui shot split, a chit-ului Sinker sau Dark Matter ). Este legat pe cârligul clasic Korda Wide Gape, cu ciocul său sigur și forjare robustă, legat la cel mai bun textil acoperit, N-Trap Soft. Desigur, tubul termocontractabil este cel mai bun lucru al nostru pentru Safe Zone, iar inelele pentru montură sunt Korda.

Cumpără câteva dintre aceste monturi și va fi ca și cum l-ai avea pe Danny cu tine pe mal, legându-ți firele pentru tine!! Nu poate exista o recomandare mai fină decât asta, nu-i așa? Monturile standard DF sunt disponibile în versiuni barbed și barbless, în dimensiunile 10,8 și 6, și vin în ambalaje care le păstrează frumos și drepte ce protejează acele vârfuri de cârlig extrem de importante, păstrându-le ascuțite!

- Mărime cârlig #4
- Fir 20lbs

Specificatii:
Tip cârlig: Crap