ATN BINOCLU 10X42 LRF LASER BALLISTICS 2000

2.741,10 lei TVA inclus

Cod producator: ATN VAT.BN1042LRF2K

Proiectat pentru portabilitate, acest binoclu este ușor și are un design ergonomic fiind perfect confortabil în mâinile tale.
Datorită dimensiunii lor compacte, le puteți purta fără efort cu dvs. oriunde, asigurându-vă că nu pierdeți niciodată ocazia de a observa și de a regla ținte cu precizie și comoditate.

CONFORT TACTIC Binoclul ATN cu telemetru laser încorporat duce confortul tactic la următorul nivel cu suprafața lor cauciucată. Înveliș cauciucat care oferă o prindere sigură și confortabilă, chiar și atunci când este ud sau când purtați mănuși. Binoclul ATN este rezistent la apă IPX6, asigurând că vânătoarea dvs. nu va fi compromisă chiar și în condiții de umezeală.
Indiferent dacă urmăriți vânatul într-o pădure pe ploaie sau observați fauna sălbatică lângă o sursă de apă, acest binoclu poate face față provocărilor pe care le prezintă natura.

Poate fi asociat cu luneta ATN SMART sau / și luneta ta tradițională, cu telefonul/tableta pentru a oferi ajustări instantanee ale turetei pentru luneta ta tradițională. Folosind Bluetooth, pentru a asocia orice lunetă inteligentă ATN și pentru corecții instantanee ale punctului de impact.

* Interval de distanță operațională 5-2000 m
* Lungime de undă laser LRF - 905 nm
* Rezistent la apă IPX6
* Funcționează cu baterii CR2 (3V)

Specificatii:
Tip: Binoclu
Greutate: 725 g
Lungime: 145x129x60 mm
Câmp vizual: 7° m@100m
Corecţie dioptrie: ±5dpt dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: 3,3 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 16 mm