CAMERA VIDEO BUSHNELL 24MP SINGLE CORE BROWN/NO GLOW

726,85 lei TVA inclus

1.034,42 lei

Cod producator: BUSHNELL VB.11.9938M

Fiecare cameră CORE™ Trail este construită cu funcții pentru a vă oferi imagini care dezvăluie mai multe în lumea dură de afară. Mai multă viteză și rază de acțiune pentru a captura imagini mai utile. Mai multă autonomie a bateriei pentru mai mult timp, astfel încât să interveniți cât mai rar în sălbăticie.

- 24 Megapixeli - Optimizat pentru imagini mai clare și mai clare în timpul zilei.
- Distanța de înregistrare pe timp de noapte 80 ft.
- Rezistent la intemperii - Design robust construit pentru a rezista la căldură, frigul, dinții și ghearele sălbăticiunilor.
- Fără strălucire - Aproape invizibil pentru ochiul uman, fără lumină emisă în timpul captării fotografiilor și videoclipurilor, ceea ce îl face excelent pentru animale sălbatice și supravegheri de securitate.

Fiecare cameră CORE Trail este construită cu funcții în interior pentru a vă oferi imagini care dezvăluie mai multe în lumea dură de afară. Mai multă viteză și rază de acțiune pentru a capta imagini mai utile. Mai multă autonomie a bateriei pentru a funcționa mai mult. Mai multe opțiuni pentru setări presetate sau personalizate pentru a maximiza camera dvs. pentru condițiile dvs.Puteți planifica vânătoarea mai strategic.

- Viteza de declanșare de 0,3 secunde
- Rata de recuperare de 1 secundă
- 1080p la 30 fps video cu audio
- Durată de viață a bateriei 1 an
- Container detașabil pentru baterii