ZEISS CAMERA VIDEO SECACAM 5 5MP GPS

1.133,55 lei TVA inclus

Cod producator: ZEISS VZ.527730.9911.500

Camerele de supraveghere de la ZEISS vă oferă o perspectivă asupra zonei de vânătoare prin imagini detaliate cu contrast ridicat. Datorită blițului cu infraroșu cu 60 de LED-uri negre și senzorului foto extrem de sensibil la lumină, camerele de trail ZEISS Secacam reușesc să înregistreze fotografii și videoclipuri clare, excelent iluminate, chiar și în întuneric complet.

Designul compact și greutatea redusă ale ZEISS Secacam 5 vă permit să montați camera în locuri înguste, copaci, tufișuri sau alte locuri inaccesibile. Acest lucru îi permite să fie utilizat în diferite tipuri de teren și habitate.

Sunt disponibile structuri de preț atractive și corecte pentru Secacams ZEISS 5 și 7. Puteți alege între un serviciu preplătit și diverse pachete de servicii pe care le puteți anula lunar. Fără contracte, fără taxe ascunse, fără litere mici.

Atașați în siguranță
Pur și simplu montați camera de traseu în locația dorită folosind o curea, un cablu de blocare sau un filet pentru trepied (nu este inclus) și începeți imediat monitorizarea datorită funcționalității plug-and-play. Toate bateriile, cardul SD și cartela SIM sunt deja instalate.

Usor de activat
Camerele ZEISS Secacam 5 și 7 sunt ușor de utilizat chiar și fără cunoștințe tehnice extinse – setările lor implicite inteligente sunt deja perfecte pentru majoritatea aplicațiilor. Dacă totuși doriți să schimbați ceva, afișajul color mare și tastele iluminate ajută mult.

Conectați-vă fără efort
În ultimul pas, conectați pur și simplu ZEISS Secacam cu aplicația ZEISS Secacam. Introduceți codul de activare inclus cu camera în aplicație pentru a le conecta pe cele două. De acum înainte, sunteți gata să începeți să vă monitorizați terenul de vânătoare la cea mai înaltă calitate a imaginii.

Gata de utilizare în cinci minute
Nu aveți nevoie de cunoștințe sau de mult timp pentru a configura ZEISS Secacams 5 & 7. SIM multi-roaming și card de memorie de 32 GB, precum și cele 8 baterii încărcate tip LR6 (AA) sunt deja introduse - așa că poate începe înregistrarea imediat.

Conectivitate fiabilă pentru aplicații
Aplicația ZEISS Secacam nu numai că vă permite să vă gestionați camera pentru animale sălbatice, ci și să o distribuiți persoanelor de contact. De asemenea, puteți verifica oricând datele despre starea camerei, cum ar fi nivelul bateriei, să verificați locația camerei pe o hartă sau să vizualizați cele mai bune fotografii din galerie.

Construit pentru a rezista la elemente
Camerele de supraveghere ZEISS își demonstrează cea mai bună calitate din clasă, în special în cele mai dure condiții meteorologice – garnitura de înaltă precizie protejează camerele pentru animale sălbatice de apă, iar carcasa robustă rezistă chiar și la ploaie și grindină. Nici măcar căldura și zăpada nu vor afecta funcționalitatea camerelor pentru animale sălbatice.

Viteză de declanșare rapidă
Senzorul de mișcare foarte sensibil detectează cu precizie mișcările animalelor. Timpul de declanșare rapid (< 0,35 ~ 0,45 secunde) al ZEISS Secacam are ca rezultat o estompare minimă a mișcării pentru un răspuns mai ușor. În timpul declanșării, camera de urmărire ajustează automat puterea blițului, care este invizibil pentru animale și oameni. Acest lucru previne expunerile incorecte și minimizează consumul de energie.

Mic și compact
Dimensiunea redusă a acestei camere o face un ajutor flexibil de vânătoare, există întotdeauna loc pentru ZEISS Secacam 5. Datorită greutății sale reduse, poate fi transportată mai ușor și utilizată mai flexibil - chiar și pe obiecte mai mici.

Standarde europene de protecție a datelor
Inima ZEISS Secacams este software-ul proiectat în Germania. Interfețele intuitive pentru utilizator, funcțiile avansate și conectivitate fără întreruperi fac din camera dvs. ZEISS o experiență cu adevărat excepțională. Toate datele dumneavoastră sunt stocate în propria noastră tehnologie cloud ZEISS și, prin urmare, sunt supuse reglementărilor UE stricte privind protecția datelor, informațiile dumneavoastră personale și datele camerei sunt astfel protejate în mod optim împotriva accesului neautorizat sau a utilizării greșite.

Câmp vizual 60°

Numărul de LED-uri | Tip de bliț - 60 x Negru-LED | 940 nM

Raza blițului ~ 30 m

Timp de raspuns - < 0,35 ~ 0,45 s

Rezoluția fotografiilor transmise - 1920 × 1440 px

Tip senzor - CMOS

Rezoluția senzorului - 5 MP (până la 12 MP interpolat)

Interval de detectare - până la 25 m (în funcție de dimensiunea obiectului și diferența de temperatură)

Dimensiunea afișajului - 2,40"

Tipul de afișare - TFT-LCD

Porturi - USB-C

Alimentare - 8 x baterii/reîncărcabile tip LR6 (AA)

Compartiment pentru baterie - Compartiment cu balamale

Capacitate de stocare - SD sau card SDHC de până la 32 GB

Rețea celulară (SIM multi-roaming) - LTE (4G)

Protocol de transfer - HTTPS

Raportarea locației (la pornirea dispozitivului) - GPS

Conexiune la alte dispozitive - Aplicația ZEISS Secacam / USB

Temperatura de Operare - − 20°C | + 55°C (- 4°F | + 131°F)

Lungime x Latime x Inaltime - 130 x 100 x 70 mm (5,1 x 3,9 x 2,6")

Greutate (fara baterii) - 320 g (11,3 oz)