LANSETA CORMORAN 2BUC.BASIA X45X CARP 3,90M/3,75LB

BASIA X45X CARP

4.847,41 lei TVA inclus

Cod producator: CORMORAN D.11995.396

Lansetele pentru crap Basia X45X includ o gamă completă fabricată în Marea Britanie. De la prima vedere componentele și tehnologiile folosite indică standardul de calitate extraordinar – materialul din fibră de carbon HVF este îmbogățit cu nano particule conform tehnologiei Nanoplus, ceea ce duce la fabricarea de blank-uri rapide, ușoare și în același timp foarte rezistente. Tehnologia X45X face ca aceste lansete să fie extrem de rezistente la distorsiuni și metoda nouă de procesare obține un aspect unic al suprafeței blank-ului.
Tehnologia exclusivistă V-Joint Alpha la îmbinare a fost îmbunătățită și mai mult prin aplicarea unui material sofisticat din fibră de carbon BIAS – îmbinările sunt mai subțiri și rezistența este crescută cu până la 10%! Diametrul redus al materialului la îmbinare îmbunătățește și mai mult curba de îndoire în timpul lansării și drill-ul cu peștele.
Mandrina premium ALPS ARD este realizat din aliaj de aluminiu de calitate superioară și datorită piuliței duble vă fixează perfect mulineta. Inelele TDG extrem de ușoare de la Seaguide cu acoperire Adaman susțin revenirea rapidă a lansetelor și conduc la un aspect elegant.
Lansetele sunt adevărate mașini de lansat, permițând atingerea unor distanțe incredibile!
Patru modele de 12ft și 13ft și un TC de 3.25lbs și 3.75lbs. acoperă cerințele la pescuitul la distanță mare. Lansetele Spod și Marker de 12ft completează gama de lansete de crap Basia X45X.
Echipat cu mâner finisat cu tub shrink premium japonez.

• Blank fibră carbon HVF® Nanoplus
• Construcție fibră carbon X45X®
• Îmbinare V-Joint® Alpha spigot
• Mâner finisat shrinktube
• Mandrină ALPS® aluminiu cu dublă blocare
• Inele Seaguide® TDG

Specificatii:
Lungime: 3,90m cm
Numar tronsoane: 2buc
Putere de aruncare: 3,75LBS g