LANSETA PROLOGIC 3BUC C SERIES AB 3,6M/3,00LBS

350,10 lei TVA inclus

Cod producator: PROLOGIC O.PRO.72631

Noua serie C a fost construită pentru a oferi performanțe fantastice combinate cu stilul și caracteristicile pe care v-ați aștepta să le găsiți doar pe lansetele cu preț premium. Gama din seria C a trecut printr-o serie de progrese tehnice, împreună cu noile componente. Blank frumos echilibrat și bine finisat, foarte subțire, este foarte ager și disponibil atât la modelele de 2 buc, cât și la cele din 3 buc. La fel ca gama de lansete pilot „Inspire”, noile lansete din seria C vă oferă, două acțiuni dedicate pentru pescuit și casting. AR- acțiunea semi-parabolică, All Round. XD - Xtra Distance, acțiune de aruncare, puternică, mai rapidă. Toate modelele de 12 / 13ft sunt prevăzute cu inele de plecare de performanță, ușoare, pentru turnare de 50 mm, din seria MM (40 mm pe Lotus), care sunt completate cu inele de vârf anti-frap de 16 mm. Blank-ul elegant, carbon Hi-Modulus, are un finisaj antireflex, care se combină perfect cu acoperirea 1k până la mandrina decupată, prelucrată CNC, anodizată neagră și ventilată, pe stilul Inspire. Mânerul finisat folie termoretractabilă elegantă fabricată în Japonia, cu o secțiune evazată elegantă finisat în EVA, asigură o prindere confortabilă și sigură.
Seria C Lotus - sunt incluse în gama Seriei C modelele dedicate Lotus. Oferind aceeași performanță, au fost modificate cosmetic și prezintă o combinație de culori elegantă .
Aceeași versiune confortabilă pentru mandrină, dar acum cenușii, în stil Inspire nu face decât să-și îmbunătățească estetica.
C-Series Spod & Marker - completează gama C-Series - 12ft / 5lb combinat Spod & Marker Rod, care prezintă cu o acțiune XD reglată fin, cu o atenție specială la sensivitate și viteză de recuperare. Capabil să lanseze încărcături mari fără efort și eficiență, dar suficient de senzitiv pentru a transmite înapoi fiecărui detaliu ascuns al reliefului submers al lacului către pescar, atunci când scanează și marcează punctele de interes.

• Blank Hi-Modulud super slim
• Inele din seria MM de 50 mm cu greutate redusă (40 mm pe modelele 10 ft și Lotus)
• Inel de vârf anti-frap de 16 mm
• Mandrină Inspire HD-Vented
• Mâner finisat shrink-wrap fabricat în Japonia
• Acțiuni de pescuit / casting AR-XD
• Modele dedicate Lotus pentru doamne
• Spod & Marker incluse în gamă

Specificatii:
Lungime: 360 cm
Numar tronsoane: 3
Lungime tronsoane: 136 cm
Putere de aruncare: 3,0lbs g
Numar inele: 6 (50, 40,30,25,20,16mm)
Greutate: 435 g