lanseta DAM MADCAT 2BUC. WHITE SPIN 2,10M/50-175G

Madcat White Spin

602,47 lei TVA inclus

Cod producator: DAM MAD.1603774

Mai ușor și mai senzitiv!
Experimentați revoluția în pescuitul la spining cu lanseta DAM Madcat White Spin - mai ușoară, mai senzitivă și mai plăcută din punct de vedere estetic decât oricând! Inginerii MADCAT au făcut o treabă excelentă pentru a face aceste lansete aproape indestructibile cu materialul inovator nanocarbon.

Tubul termocontractabil X-Wrap de pe mânerul dur EVA Fighter nu numai că oferă o prindere fermă, dar face curățarea lansetei să se execute fără efort. Modelele mai scurte din această serie au o conexiune direct deasupra Fighter Grip pentru a maximiza rezistența totală a blank-ului.

Fiecare lansetă Madcat White Spin este echipată cu mandrină ergonomică SeaGuide care oferă un sistem dublu de blocare. Rolul tău este mai sigur decât oricând, indiferent de provocările pe care le vei depăși. Aceste lansete nu sunt doar unelte, ci și opere de artă - concepute pentru pescarii pasionați care impun cele mai mari cerințe de performanță și estetică. Intrați în lumea pescuitului de spin cu lanseta DAM Madcat White Spin și experimentați diferența!

- Blank 30TC nano carbon
- Actiune rapida
- Mâner de luptă cu tub termocontractabil anti-alunecare
- Inele ușoare SeaGuide
- Mandrină ergo-dinamică SeaGuide XSS

Specificatii:
Lungime: 210 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 154 cm
Putere de aruncare: 50-175 g
Numar inele: 7
Greutate: 245 g