LANSETA SPINNING DAIWA 1+1BUC TOURNAMENT SW AGS 672MFSOS 2,01M/5-21G

1.256,71 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.TNAGS672MFSOSBF

Turnament SW AGS câștigă teren! Construcția lor a fost complet reproiectată pentru a profita de tehnologiile de ultimă oră Daiwa. Echipat cu inele de carbon AGS, blank-ul este fabricat din carbon de cea mai bună calitate Daiwa: SVF Nanoplus. Schimbă radical sentimentul de îndată ce o folosești. Blank-urile sunt mai ușoare, iar lipsa lacului nu influențează senzația excelentă.
În plus, au fost atenuate ușor acțiunile pentru a controla mai bine drill-ul și pentru a oferi o mai mare libertate în timpul utilizării. Dispunerea fibrei de cu tehnologia X45 multistrat, oferă un control mai bun al luptelor la toate unghiurile de sarcină..

Modelul 672 M
Blank-ul său moale și sensibil permite pescuitul delicat cu momeală mică. Acesta este în mod obișnuit adaptat la pescuitul în mișcare cu capete de jigg de 5 sau 7 g în 1 până la 3 m de barcă. De asemenea, se pretează la în folosirea shad-urilor mici, de 7 sau 9 cm, în apă mică. În afara vârfului, blank-ul arată o putere uimitoare în ceea ce privește finețea sa în controlul peștelui. Acest model este perfect adaptat pescuitului răpitorilor de apă dulce (biban, bass, ...).

Specificatii:
Lungime: 2,10m cm
Numar tronsoane: 1buc
Lungime tronsoane: 170 cm
Putere de aruncare: MEDIUM LIGHT g
Numar inele: 7
Greutate: 105 g