LANSETA SPINNING DAIWA 2BUC. TOURNAMET SW AGS JIGGER 1,95M/3,5-14GG

1.455,18 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11757.195

Cu Tournament SW AGS Jigger, DAIWA a creat lansete dedicate pentru biban, șalău, păstrăv și clean cu năluci soft mici până la medii. Acțiunea extrem de rapidă a acestor lansete premium, transmite fiecare prezentare și contact cu pământul direct în secțiunea mânerului, ceea ce permite o reacție instantanee. Datorită tehnologiei Nanoplus, conținutul de rășină este redus la o cantitate minimă în fibra de carbon SVF extrem de subțire - ca urmare, lansetele sunt și mai ușoare și, în combinație cu inelele ultra-ușoare DAIWA AGS, prezintă o rezistență excepțională. Tehnologia X45 previne răsucirea nedorită a semifabricatului și permite aruncare precisă, cu năluci, care ating greutatea maximă de lansare. Îmbinarea spigot V-joint realizează o curbă uniformă de îndoire și stabilitate ridicată.
Lansetele cu putere de aruncare de 3,5-14gr sunt echipate cu mandrină Fuji TVS. Aceasta este prevăzută cu două fante laterale și permite contactul imediat cu tronsonul. Secțiunea
frontală a mânerului a fost omisă pentru a permite contactul direct cu blank-ul - condiții perfecte pentru a simți chiar și cele mai fine prezentări putând înțepa în mod eficient!

► Blank carbon fibră SVF® Nanoplus
► Fibră carbon X45®
► V-Joint® spigot
► Mâner finisat Hard-EVA premium
► Mandrină originală DAIWA®
► Inele AGS® fibră carbon
► Inele Fuji® SiC
► Husă pentru transport exclusivistă

Specificatii:
Lungime: 195 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 103 cm
Putere de aruncare: 3,5-14 g
Numar inele: 8
Greutate: 90 g