LANSETA SPINNING DAIWA 2BUC TOURNAMENT AGS 702MHFS 2,13M/7-28G

2.068,42 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.TNAGS702MHFSCF

Lansarea a două noi tehnologii de realizare a blank-urilor de carbon dezvoltate de inginerii japonezi au permis reproiectarea lansetelor Tournament dedicate pescuitului de biban: X-45 Full Shield (pe întregul blank) și V-Joint Alpha (îmbinare cu control ajustat) a punctului de joncțiune dintre cele două tronsoane, au făcut posibilă reducerea diametrului blank-ului, păstrând în același timp o precizie excelentă și o rezistență crescută. Aceste noi lansete Tournament sunt perfect echilibrate și au o reactivitate excelentă la aruncări și în drill. Fiecare detaliu al finisajului a fost atent ales pentru a nu suprasolicita lanseta si a face din fiecare model un instrument potrivit dar și plăcut de folosit la pescuit.
Acțiunile M și MH sunt perfecte pentru pescuitul ușor cu zgârieturi, aplicații de „finete” la pescuitul din caiac și pe vad.
Acțiunile HMH reprezintă un compromis excelent pentru pescarii care doresc să alterneze pescuitul cu peștișor viu precum și pescuitul cu năluci soft.
Acțiunile H, mai puternice vă permit să pescuiți cu naluci soft din barcă, pentru versiunile mai scurte sau de pe mal, pentru modelele mai lungi.
Acțiunea HXH este ideală pentru pescuitul pe mal, la distanțe lungi cu crankbaits (12/17cm) sau aruncarea cu jig mic, atunci când distanța este un punct cheie al succesului.

- Blank SVF (Super-high Volume Fiber) din carbon Nanoplus montat cu tehnologia X-45 Full Shield
- Âmbinare tip V-Joint Alpha
- Inele din carbon AGS (Air Guide System) și inele de vârf LG tip Fuji Sic
- Mandrină ergonomică Fuji TVS cu inel de prindere
- Mâner splitat finisat EVA de foarte mare densitate
- Acțiune de vârf progresivă
- Cârlig pliabil Fuji pentru năluci

Specificatii:
Lungime: 213 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 110 cm
Putere de aruncare: 7-28 g
Numar inele: 8
Greutate: 125 g