LANSETA SPINNING DAIWA TELE.BALLISTIC X SPIN 3,60M/40-110G

701,30 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11411.306

Fibra de carbon HVF, tehnologia X45 pentru blanc, inelele Seaguide ușoare, cu inserări din zirconiu cu ceramică super-subțire și mandrina exclusivstă pentru mulinete DAIWA Air Sensor sunt motivele pentru care Ballistic X Tele sunt cu adevărat excepționale în această categorie de lansete!
Datorită designului din firă de carbon X45, tronsoanele unice HVF sunt extrem de ușoare, foarte rezistente la distorsiuni și rapide - obținând lansete perfect echilibrate. Sentimentul cu acest model este greu de distins de cel al lansetelor premium din bucăți. Lansetele Ballistic X Tele permit lansări precise și transmit contactul cu structurile, acțiunea nălucilor și cele mai fie prezentări, instantaneu către pescar. Mandrina exclusivistă DAIWA Air
Sensor este plăcută de manevrat, foarte rezistentă la răsucire și acceptă transmisia perfectă a semnalului de la blanc la pescar. Mânerul premium din plută oferă acestor lansete proiectate clasic un aspect deosebit.
Gama completă a seriei Ballistic X Tele oferă modelul adecvat pentru aproape ficare specie de răpitor și majoritatea tipurilor de năluci. De asemenea, pentru pescuitul cu momeli naturale și pescuitul pe distanțe foarte mari, lansetele cu 3.00m, 3.30m și 3.60m se comportă perfect!

► Blank carbon firă HVF®
► Fibră carbon X45®
► Acțiune rapidă
► Inele Seaguide® Zirconia
► Mandrină DAIWA® Air Sensor
► Mâner plută/EVA

Specificatii:
Lungime: 360 cm
Numar tronsoane: tele.
Lungime tronsoane: 87 cm
Putere de aruncare: 40-110 g
Numar inele: 7
Greutate: 200 g