LANSETA SPINNING DAIWA 2BUC. WILDERNESS ST 2.00M/5-12G

WILDERNESS SOLID SPIN

505,51 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11873.205

Seria Wilderness a fost special concepută pentru specii de salmonide pe pâraie, râuri, lacuri, pe țărmurile Mării Baltice și ale Mării Nordului. Gama acestei serii de lansete speciale este potrivită pentru speciile țintă, cum ar fi păstrăvul de mare și de lac, păstrăvul curcubeu și taimen. Desigur, unele modele sunt, de asemenea, perfect potrivite pentru pescuitul direcționat de biban, clean și știucă.
Blankul ușor din fibră de carbon HMC+ este echipat exclusiv cu componente premium – mandrina Fuji cu screwnut de ultimă generație și inelele XO ușoare Seaguide, împreună cu mânerul finisat cu plută oferă versiune extraordinară pentru lansete în acest interval de preț.

Modelele Solid Spin foarte echipate din seria Widerness au fost concepute pentru pescuitul ultra-light din ce în ce mai popular la păstrăv, biban și șalău. Blank-urile modelelor Solid Spin au un vârf din fibră de carbon solid îmbinat și tronsoane puternice, deci sunt pe deplin capabile să arunce năluci mici și ușoare la distanțe mari cu precizie ridicată. Blank-ul senzitiv transmite acțiunea nălucilor, precum și contactul cu peștele și structurile în secțiunea mânerului oferind suficiente rezerve pentru a forța și capturile mari în siguranță, în timpul luptei.

• Blank fibră de carbon HMC+®
• Îmbinare spigot put over
• Secţiune mâner Brading-X
• Mâner finisat plută premium
• Mandrină Fuji®

Specificatii:
Lungime: 2,10m cm
Numar tronsoane: 2buc
Putere de aruncare: ULTRA LIGHT g