LANSETA SPINNING DAIWA TOURNAMENT SW AGS 2BUC. 2,10M/14-42G

2.026,27 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11758.215

Cu lansetele Tournament SW AGS DAIWA se prezintă o versiune complet modificată a acestei serii populare și exclusiviste de lansete de spinning.
Tournament SW au fost proiectate în special pentru pescuitul cu shad-uri și prezintă o acțiune distinctă, un blank rigid pentru a permite o prezentare perfectă a nălucii - veți simțiți chiar și cele mai fine obstacole și puteți arunca ușor pe distanțe lungi. Inelele exclusiviste DAIWA AGS din fibră de carbon sunt incredibil de ușoare și transmit fiecare vibrație direct în mână.
Folosind fibra de carbon SVF, am realizat blank-uri incredibil de ușoare și rapide, care revin la poziția inițială imediat după aruncare.
Elementul de îmbinare V-Joint, asigură o curbă uniformă de curbare și un diametru la îmbinare foarte subțire. Construcția X45 permite proiectarea blank-urilor rezistente la distorsiuni, ce oferă o precizie extremă la aruncare. De asemenea, reduce riscul fisurilor datorită aranjamentului special al fibrelor de carbon.
Secțiunea extrem de scurtă a mânerului vă permite să poziționați degetul arătător direct pe blank pentru a obține un control optim al prezentărilor.
Datorită acțiunii rigide, aceste lansete sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea tehnicii de twitching.

► SVF® nanoplus carbon fiber blank-Blank carbon fibră SVF® Nanoplus
► Fibră carbon X45®
► V-Joint® spigot
► Inele AGS® fibră carbon
► Inele Fuji® SiC
► Mandrină originală DAIWA®
► Mâner finisat Hard-EVA premium

Specificatii:
Lungime: 2,10m cm
Numar tronsoane: tele.
Lungime tronsoane: 111 cm
Putere de aruncare: MEDIUM HEAVY g
Numar inele: 9
Greutate: 130 g