LANSETA SPINNING JACKALL LANS.1BUC 21 BPM B1-S67MH+HD 2,01/3,5-18G

1.235,41 lei TVA inclus

Cod producator: JACKALL JA.807213836

Seria BPM, s-a îmbunătățit urmărind performanța lansetelor cerute de vremuri și se îmbină cu ritmul și stilului de viață al oamenilor, suferind o schimbare completă. Cu o gamă subdivizată care asumă toate domeniile și situațiile, cum ar fi pescuitul de pe mal, barcă, pe lacuri, iazuri, râuri.

De la bază până la vârf

Modelele line-up acoperă de la modele standard de bază până la modele dedicate care sunt specializate în năluci și metode specifice. Gama poate face față unui pescuit care necesită un echipament special, cum ar fi năluci mari, crank-uri, broaște, de finețe, de putere etc., răspunzând celor mai recente tehnici de pescuit.

A fost verificat temeinic materialul și designul și s-a realizat o reducere a greutății cu până la aproximativ 18% față de modelul anterior. Senzația de greutate redusă și sensivitate este remarcabilă. În plus, echilibrul centrului de greutate a fost optimizat ținând cont de năluca și de situația de pescuit, iar stresul pentru pescar a fost eliminat.

Coordonarea totală a culorilor se bazează pe negru, folosind echipamente elegante. Prezența sa se remarcă și mai mult în teren.

Inelele sunt arconit fabricat de Fuji Industries care are atât sensivilitate, cât și rezistență, iar vârful este echipat standard cu SiC. Este un standard mondial de calitate.

Specificatii:
Lungime: 201 cm
Numar tronsoane: 1
Lungime tronsoane: 201 cm
Putere de aruncare: max.56g g
Numar inele: 8
Greutate: 125 g