LANSETA SPINNING SHIMANO 2BUC YASEI ZDR RIVER JIG SPIN EX FAST 2,40M/12-28G

757,14 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.YASAXZRJ24M

Lansetele Yasei AX Zander River Jig sunt în mod deliberat mai lungi decât lansetele de jigging verticale, pentru a vă oferi performanțe îmbunătățite de aruncare. Concepute special pentru pescuitul cu shad-uri cu capete jig pe râuri, sunt la fel de eficiente și pe canale și ape liniștite atunci când doriți să pescuiți departe de mal.

Există trei lansete alese în gamă și pe care le alegeți va depinde de tipurile de apă pe care le pescuiți și de greutățile preferate ale jigului.
Pentru a căuta adâncimile râurilor mai mari, cu capete jig grele, versiunea de 2,70 m Heavy are nevoie de ceva forță. Cu performanța excelentă de aruncare cu acțiune rapidă și greutatea optimă de aruncare de 24 - 56 g, puteți acoperi cu adevărat multă suprafață de apă, puteți ajunge mai departe pe râu și puteți coborî rapid pe fund dacă există un curent puternic. Lungimea și puterea suplimentară îmbunătățesc, de asemenea, controlul peștilor mari într-un curent rapid.
Există și o versiune Medium a lungimii de 2,70 m cu o greutate de aruncare de 12 - 28 g. Acest lucru este grozav pentru râuri mai lente, canale mari și ape calme.
Pentru lucrul cu o rază mai scurtă de lucru, opțiunea Medium cu lungimea de 2,40 m (12 - 28 g) își dă cu adevărat totul. Funcționalitatea crescută și sensivitatea lungimii mai scurte fac mai ușor să dai multă viață momelilor tale, iar acțiunea foarte rapidă mărește chiar și cele mai tentative, ceea ce este vizibil mai ales atunci când șalăul este într-o dispoziție capricioasă.
Fiecarei lansetă Yasei AX are blank Full Carbon de High Modulus construit folosind tehnologia Hi-Power X și Nano Alloy. Acest lucru reduce răsucirea blank-ului atunci când aruncați și jucați pește Pentru a crește și mai mult sensibilitatea și performanța generală, lansetele sunt echipate cu inele Fuji Alconite K de ultimă generație, care sunt ușoare și potrivite atât pentru fire textile, cât și pentru cele mono.
În conformitate cu designul de înaltă calitate, o mandrină Fuji este montată pe mânerul splitat și finisat EVA, cu design personalizat, oferind acestei game un aspect modern, atrăgător, care se potrivește cu performanța lor.

HI-POWER X

Construcția Hi-Power X folosește bandă de carbon înfășurată în diagonală pentru a forma o serie de forme „X” pe stratul exterior al lansetei. Lățimea benzii, unghiul său de înfășurare și partea de lansetă care este înfășurată sunt reglate fin în funcție de specia de pește țintă. Acest proces de fabricație îi permite lui Shimano să ajusteze aceste învelișuri în timpul construcției pentru acțiuni precise, rezistență generală îmbunătățită și rezistență suplimentară la răsucire. Pe scurt, construcția Hi-Power X oferă un control clar al lansetei.

Specificatii:
Lungime: 240 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 123,6 cm
Putere de aruncare: 12-28 g
Numar inele: 8