LANSETA DAIWA 2BUC.TOURNAMENT SRL 3,35M/90G

2.980,22 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.TNSLRF1102Q.BU

Salutată de mulți drept cele mai bune lansete feeder realizate vreodată. Deci, atunci când echipa DAIWA a îmbunătățit blank-ul SLR cu un amestec de înaltă tehnologie X45X Full Shield și HVF Nanoplus, este corect să spunem că am început să fim puțin entuziasmați de rezultat.
Cu prototipurile testate și ajustate la nevoile actuale, rezultatul a fost unul excepțional. Fiecare model are acum și mai multă putere de aruncare și este capabil să arunce sarcini mari, mai precis și la distanță.

Echipa de proiectare a extins, de asemenea, gama prin crearea unui model uimitor din 3 bucăți de 12’. Cu aproape nicio diferență de greutate față de echivalentul a 2 buc și curbura continuă datorită îmbinărilor V-Joint Alpha, aceasta este cu siguranță o variantă ce satisface cerințele pescarilor de competiție.

X45X Full Shield este următoarea generație tehnologică Bias Carbon. Compoziția inovatoare a fibrei bidirecționale de 45° poate fi acum aplicată mai departe în structura lansetei, dar menține acea acțiune uimitoare. Amestecat cu densitatea mai mare de carbon a HVF Nanoplus, câștigul este o rezistență mai mare la cuplu și o conversie mai mare a energiei de aruncare.

În ceea ce privește sensivitatea, acestea au fost îmbunătățite prin utilizarea inelelor SeaGuide TDG care reduc greutatea. Acestea nu numai că ușurează lanseta, ci și o face mai ageră. Totodată oscilația redusă rapid la aruncări mărește distanța de lansare.

Mandrina Fuji VSS oferă o potrivire perfect combinată cu mânerul Duplon, cu logo Tournament gravat cu laser. Iar armlock-ul original din plută continuă să ofere o stabilitate suplimentară la manevrare.

Rafinamentul a ajuns și la vârfurile quiver pentru o noua serie SLR. Pozițiile ineelor au fost ajustate cu un inel suplimentar aplicat mai aproape de vârf. Există, de asemenea, două versiuni suplimentare disponibile; o ediție de 2,5 oz și 4 oz.

Specificatii:
Lungime: 335 cm
Numar tronsoane: 2+3
Lungime tronsoane: 172 cm
Putere de aruncare: până în 90g g
Numar inele: 14
Greutate: 190 g