LANSETA LANS. GURU 3BUC. AVENTUS FLOAT 3,90M/ G

2.556,38 lei TVA inclus

Cod producator: GURU GU.GRD056

După ce au fost lansate modelele de 11 ft și 12 ft, pescarii au întrebat dacă va veni o lansetă de dimensiuni clasice de 13 ft și iată-o! Această lungime este cea mai bună lansetă universală, pentru orice aplicație, de la pescuitul pe râu cu waggler, pescuit cu plute culisante și pescuit cu Pellet Waggler în lacuri mari la crap! Lungimea lansetei deduce că puteți arunca la distanță maximă, iar combinată cu tehnologia Zero-90 Carbon și cele mai bune materiale, precizia acestei lansete este incredibilă!

În ceea ce privește acțiunea, lanseta este cu adevărat universală, cu un vârf moale pentru a amortiza șocul generat de peștii mici atunci când pescuiți cu fire subțiri și cârlige mai fine, dar aceasta progresează în partea de mijloc a lansetei cu putere pentru a face față chiar și pescuitului comercial și pe râuri.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, tot ceea ce vă puteți aștepta de la gama Aventus este prezent! Inele Fuji cu un singur picior, extrem de ușoare, cu pastile rezistente din Alconite, oferind lansetei o acțiune precisă și greutate redusă. Mandrina este un modelul unic, de dimensiuni reduse Fuji, incredibil de confortabilă și care oferă pescarilor o senzație uimitoare. Mânerul finisat cu plută de calitate A și terminat cu EVA personalizată.

Caracteristici :
- Secțiune mediană progresivă pentru a absorbi șocurile
- Echilibrul excelent
- Tehnologie Zero-90 Carbon
- Incredibil de precis la aruncare
- Inele Fuji cu un singur picior cu pastile durabile Alconite
- Mandrină Fuji foarte ușoară
- Foarte senzitivă

Specificatii:
Lungime: 390 cm
Numar tronsoane: 3
Putere de aruncare: C.W.PANA 50G g