XX LANS.DAIWA 2BUC. BALLISTIC X BC 2,10 2,70M/8-35G

456,36 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11513.210

Seria Ballistic X oferă o gamă largă de lansete de spinn și baitcast ce acoperă cele mai multe cerințe ale pescarilor moderni de spin. Blank-urile extra-rapide ale modelelor de jigg sunt potrivite pentru pescuitul cu năluci soft - năluci de plastic moale, creaturi sau shaduri cu acțiune fiă ce pot f prezentate excelent. Ballistic X pentru greutăți de aruncare mai mari sunt potrivite pentru tehnica de twitching cu năluci hard și jigging cu năluci de plastic grele - perfecte pentru pescuitul bibanului, la știucă, avat și șalău cu stickbaits sau atunci când straturile de apă inferioare trebuie scanate cu năluci grele. Modelul de 1,95 m cu greutatea dearuncare de 5-20 g se potrivește perfect pentru păstrăv, clean, biban în zonele aglomerate.
Blank-urile de firă de carbon HVF bine echilibrate sunt foarte manevrabile, reacționează rapid în timpul luptei și asigură lanseuri foarte lungi și precise, datorită construcției lor din firă de carbon X45 și a inelelor Fuji O. Lansetele de spinn Ballistic X sunt echipate cu mandrină Fuji DPS și inele Fuji O, astfel încât să obțineți calitatea premium la un raport calitate-preț excepțional.

Cu lansetele Ballistic X baitcast, Daiwa oferă două variante de pescuit aplicabile universal. Blank-urile ușoare și extra-rapide sunt potrivite pentru tehnica de twitching cu nălucile hard, cum ar fi voblere mici și medii, dar și pentru jigging vertical.

► Blank carbon fibră HVF®
► Fibră carbon X45®
► V-Joint® put-over
► Mâner finisat EVA premium
► Mandrină Fuji®
► Inele Fuji® O

Specificatii:
Lungime: 210 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 111 cm
Putere de aruncare: 7-21 g
Numar inele: 10
Greutate: 125 g