LEDLENSER IL7R 360LM +ACUM.

619,42 lei TVA inclus

Cod producator: LEDLENSER A8.Z501052

iL7R face parte din serie de tip 2/22 Atex, cu un fascicul puternic. Fluxul luminos de 360 ​​lumeni oferă o distanță de iluminat 170 de metri - mai mult decât unele proiectoare, în timp ce setarea de putere redusă la 55 lumeni va oferi un timp de funcționare impresionant de 40 de ore.

Comutatorul magnetic este simplu de utilizat, chiar și cu mănuși de lucru groase. Sistemul de focalizare acestei lanterene Atex este AFS care permite setarea cu o singură mână a unui fascicului de lumină, fie pentru distanță, fie pentru iluminare apropiată. Nu mai este nevoie de două lanterne separate. Bateria L-ion de înaltă capacitate (furnizată) este încărcată fără efort cu stația de încărcare furnizată fără a fi nevoie să scoateți / înlocuiți acumulatorul. Un semnal luminos de încărcare inteligentă integrată pe carcasa va indica când lanterna este complet încărcată și gata de utilizare.

Modelul iL7R este clasificat la IP66, asigurând protecție împotriva prafului și apei la un nivel foarte ridicat. Clasificarea zonei 2/22 înseamnă că poate fi utilizată în condiții de siguranță, în atmosferă explozivă cu vapori de substanțe periculoase sau gaz.

Specificatii:
Tip: Lanterne
Aplicatie: de mana
Tip de led: 1 x Power LED
Luminozitate: max.330 min.75 lm
Distanta maxima de iluminat: max.170 min.70 m
Durata de viata a bateriilor: min.4 max.30 h
Model baterie: Li-ion
Lungime: 165 mm
Greutate: 245 g