JACKALL OSCILANTA APEED 3,0CM/2,3G 143 BLUE META

Apeed!/アピード!

  • Distribuie pe:

33,52 lei TVA inclus

Cod producator: JACKALL F3.JA.418092274

Model cu mare atractivitate la recuperare de mare viteză care funcționează la peștii foarte activi, imediat după aruncare.

APEED - are un nume care combină „apel” și „viteză”. Nu își pierde echilibrul pe recuperarea rapidă, se mândrește cu o atractivitate puternică și este eficientă pentru peștii care sunt într-o stare foarte activă imediat după eliberare sau dimineața. În plus, are o excelentă castabilitate pe distanță mare și se caracterizează, de asemenea, prin faptul că țintește peștii la distanță mare. Recuperând lingura, puteți urmări îndelung intervalul substrat țintă, iar efectul de pâlpâire atrage peștii de la distanță.

Realizat în 3 greutăți, poate fi folosit corect în funcție de adâncimea apei, dimensiunea zonei vizate și viteza peștelui.



2,3g → Când viteza peștilor este mică, iar zona este mică sau apa este puțin adâncă.
2,7g → Standard care poate fi folosit în orice circumstanțe
3,3 g → Viteză mare a peștelui, zonă cu suprafață mare și zonă de apă adâncă

Kadkin (culoare) ca primă obțiune - poate fi folosit indiferent de claritatea apei de la limpede la noroios. Culoarea pe care doriți să o utilizați ca primă culoare imediat după start.
Partea din față are o combinație de culori atrăgătoare care face peștii eliberați foarte activi să conștientizeze prezența lingurii, iar marcajul (roșu) de pe spate induce trăsătura.

Itokatsu Gurimeta PRG (culoare) - de la apă de nuanță verzuie la tulbure, folosește culoarea care a rămas de la prima prezentare dimineața sau când activitatea este intensă dimineața.

Specificatii:
Tip nălucă: Lingurite
Model nălucă: Oscilante
Lungime: 3,0 cm
Greutate: 2,3 g
Culoare: Blue Meta (back UV coating)
Mărime cârlig sau ancoră: e-hook#6