BUSHNELL PRIME 3-9X40 MULTI-X/IR/26MM

1.464,67 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.RP3940BS9

3-9x40mm este optica clasică de configurare pentru o optică ușoară și compactă pentru tirul la distanță.

Acest nou model de lunetă cu reticul iluminat pornește de la modelul de bază de succes 3-9x40mm la care s-a adăugat reticulul iluminat. Reticulul Multi-X folosește linii groase pentru ochire rapidă și precisă a vânatului, iar punctul iluminat din centru ajută pentru precizie și mai mult, în orele de amurg când ai nevoie cel mai mult de precizie. De asemenea, dispune de optici acoperite complet multistrat, acoperiri cu bandă ultra largă și bariera noastră EXO exclusivă, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine clară, luminoasă.

Luneta este rezistentă la apă (IPX7) .

Reticulul Multi-X iluminat ajută la ochirea țintei rapide și precise.
Sistem optic HDOS, optică complet acoperită strat, cu acoperiri de bandă ultra-largi pentru o claritate superioară în orice condiție
EXO Barrier se leagă de suprafețele lentilelor exterioare și respinge apa, uleiul, ceața, praful și resturile, asigurându-vă că vă puteți vedea ținta în orice condiții.
Caracteristici:

- IPX7 Construcție rezistentă la apă - sigilată cu inel O - rămâne uscată în interior, scufundată în trei metri în apă timp de până la 30 de minute.
- Optică complet acoperită - Mai multe straturi de acoperire pe toate suprafețele lentilelor crește transmiterea luminii și luminozitatea imaginii.

Specificatii:
Tip: Lunete
Greutate: 441,9 g
Lungime: 308 mm
Câmp vizual: 38FT @ 3X TO 13FT @9X m@100m
Distanţa optimă ocular-ochi: 87,8 mm
Ajustare / click: 15 MOA cm@100m
Ajustare: 60 MOA / 16.5 MIL m@100m