HAWKE FRONTIER SF 5-25X56 FFP MIL/IR/30MM

3.008,66 lei TVA inclus

Cod producator: HAWKE VD.T18330

Sunt lunetele fanion pentru firma Hawke, proiectat pentru a oferi vânătorilor o flexibilitate maximă.
O claritate excepțională pe întregul câmp vizual, împreună cu o transmisie clară a imaginii, asigură o experiență de neegalat. Sistemul optic cu o gamă largă de mărimi, oferă o flexibilitate sporită atunci când treceți rapid între tirul în apropiere și pe distanță lungă.
Corpul dintr-o bucată, cu diametrul de 30 mm, prelucrat din aluminiu de înaltă calitate, este dotat cu două tipuri de turete: 1/4 MOA cu profil redus asigură reglaje uniforme și precise, menținând în același timp un design compact și eficient; turete 1/10 MRAD cu posibilitate de blocare, oferă acces facil cu un design mai tactic. Modelele Side Focus oferă o turetă ce permite corecția paralaxelor la infinit.

Toate modelele noi - First Plan Focal (FFP) vă asigură că punctul luminos rămâne corespunzător de mare indiferent de magnificația pe care o utilizați. Atunci când factorul de magnificație este mărit, reticulul crește în mărime, împreună cu ținta. Folosind o combinație optică FFP, reticulele 1/10 MRAD, Hawke reușește să facă reglajul fără efort pe toate intervalele de magnificație.

Specificatii:
Tip: Lunete
Greutate: 817 g
Lungime: 397 mm
Câmp vizual: 7,2-1,4@ m@100m
Distanţa optimă ocular-ochi: 102 mm
Ajustare: 15 MRAD m@100m