GURU JUVELNIC RIVER 4M

597,51 lei TVA inclus

Cod producator: GURU A2.GU.GKN4R

Guru Keepnet River 4m a fost proiectat pentru a acoperi toate cerințele dvs. de pescuit pe râu.
Lungimea de 4 m face din aceasta opțiunea perfectă pentru râurile cu curgere rapidă și orice scenariu de pescuit care necesită acea lungime suplimentară pentru plasă.

Dispune de inele medii pe toată lungimea plasei pentru a se asigura că plasa se scufundă și rămâne stabilă, chiar și în apă cu curgere rapidă.

4M River Keepnet are un material de plasă foarte rezistent, care îmbunătățește semnificativ rezistența generală a juvelnicului și îmbunătățește performanța acestora pe râurile cu curgere rapidă.

La fel ca restul plaselor din gama Guru, 4M River Keepnet are un inel superior supradimensionat pentru a face cât mai ușor posibil să puneți peștele în plasă.

Au fost aplicate inele externe pe întreaga plasă pentru a evita uzura plasei, îmbunătățind foarte mult longevitatea ei.

Îngrijirea peștilor este de o importanță capitală pentru noi, la Guru, iar câteva caracteristici cheie ale plaselor noastre ajută la protejarea peștilor cât mai mult posibil, începând cu finisajul întunecat al plasei, aceasta menținând peștele calm și în siguranță. Nu am adăugat niciun mâner în interiorul plasei, cu scopul de a proteja peștii pe măsură ce sunt eliberați.

4M River Keepnet are prindere fiabilă cu mai multe unghiuri, care vă permite să poziționați plasa în orice unghi potrivit partidei dumneavoastră.


- Conceput pentru a acoperi toate cerințele dvs. de pescuit pe râu
- Opțiune perfectă pentru râurile cu curgere rapidă
- Inele medii pe toată lungimea plasei
- Material plasă rezistent
- Inel superior supradimensionat
- Finisaj de culoare închisă
- Pridere ajustabilă pe mai multe unghiuri