MAINLINE POP-UP CELL 15MM/250ML

52,11 lei TVA inclus

Cod producator: MAINLINE A0.M.M21009

Pop-up-urile Mainline Baits Dedicated Base Mix completează seria boiliesurilor Dedicated Freezer Range și oferă pescarilor fiabilitate și încredere că monturile vor fi bine prezentate.

Cu diametrul de 15 mm și atunci când sezonul se schimbă, este crucial să aveți opțiunea de a folosi o momeală pop-up ca acestea. Aceste pop-up sunt fiabile, capabile să susțină monturi grele, cum ar fi cele Chod, în poziția ideală de înțepare pentru perioade lungi de timp.

Aceste pop-up-uri folosesc, de asemenea, exact aceiași atractori lichizi ca și gama extinsă de momeli Mainline Baits, potrivindu-și aspectul și mirosul în orice aspect. Aceasta înseamnă că peștii precauți nu se vor speria atunci când se hrănesc în zona cu aceste momeli atunci când sunt privite ca o sursă de hrană stabilită.

Consultanții de la Mainline Baits sugerează, de asemenea, săscufundați pop-up-ul în Hookbait Enhancement System glug cu o aromă potrivită înainte de lansare pentru a crește semnalul alimentar și atractivitatea momelii.

Avem opțiunea Mainline Baits Dedicated Base Mix Pop Ups in Cell și sunt de 15 mm, furnizate într-o borcan de 250 ml.

- Completați boilies-urile din gama Dedicated Freezer
- Oferă fiabilitate și încredere pentru monturaa dvs
- Diametrul 15 mm
- Borcan de 250 ml