MAINLINE POP-UP ESSENTIAL CELL 15MM/250ML

51,59 lei TVA inclus

Cod producator: MAINLINE A0.M.M21040

Pop-up-urile Fluoro Mainline sunt pur și simplu un element obligatoriu pentru crăparul dedicat. Combinând două culori extrem de vizibile de roz și alb cu aromele tale preferate freezer bait pentru a crea o selecție de mare atracție, cu un semnal de sursă de hrană...

Rezultatul caracterizează într-adevăr termenul „cel mai bun din ambele lumi” în atât de multe moduri diferite. Pop-up-urile Fluoro Pink & White pot fi folosite pentru a provoca prezentării mai rapide pe patul de boilies sau pentru a provoca prezentare peștilor de la timid sau letargic. Nu numai că aceste pop-up-uri strălucitoare oferă o excelentă momeală alternativă atunci când sunt combinate cu tehnici de nădire grele, dar funcționează extrem de bine ca momeli „single” – mai ales atunci când o aromă de sursă de hrană, cum ar fi Cell sau Hybrid, este deja utilizată.

Există două dimensiuni disponibile, 14 mm și dimensiune Mini Micro 8 mm, ceea ce înseamnă că toate cerințele dvs. de montură, de la un singur pop-up până la topurile Snowman Rigs, sunt acoperite!

Sfatul celor de la Team Mainline : Pink & White Fluoro sunt perfecte pentru situațiile în care nivelul optim de momeală liberă necesar nu este clar - deoarece aceste momeli strălucitoare sunt în general primele care sunt luate pe hrănirea peștilor, indiferent de cantitățile de nădire. Înseamnă că șansele de a vă altera rezultatele prin supraalimentare sunt reduse dramatic.