MULINETA SHIMANO ULTEGRA C14 14000 XTC 5RUL/040MMX400M/4,3:1

  • Distribuie pe:

1.372,38 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.ULTCI414000XTC

Utilizarea materialului CI4+ a facut ca noul model Ultegra sa fie unul foarte usor, dar in acelasi timp compact fiind practic mulineta ideala pentru lansarile la mare distanta cand suntem nevoiti sa imprimam o viteza mai mare intregului ansamblu. Tot pentru a mari performanta de casting Shimano Ultegra foloseste noua technologie cu 5 viteze de oscilatie a firului, tamburul AR-C si deja cunoscutul sistem Aero Wrap II.

Manerul din aluminiu forjat la rece si cei 5 rulmenti inoxidabili A-RB, plus frana rapida de tip "Hi Speed Drag" care faciliteaza o ajustare rapida, doar printr-o jumatate de rotatie a levierului frontal completeaza perfect ansamblu noii mulinete Ultegra CI4+. Mulineta dispune de cele mai recente inovatii ale producatorului Shimano: sistemul X-Protect va garanta protectia partilor interioare impotriva patrunderii a apei si murdariei, plus G Free Body in combinatie cu Parallel Body, ce ajuta pescarul sa obtina lansari precise la mare distanta fara efort suplimentar.

Noul model Ultegra CI4+ are un design compact, care contribuie la un "feeling" puternic si usor a unei mulinete big pit. Pachetul contine 3 perechi de reductii pentru tambur si anume: doua reductii marimea 3500, doua reductii marimea 6000 si doua reductii marimea 10000.

- Numar rulmenti: 6 (5 S A-RB + 1 RB);
- Corpul fabricat din aliaj CI4+;
- Rotor fabricat din aliaj CI4+;
- Tambur AR-C din aluminiu forjat la rece;
- Tambur rezerva ;
- Frana rapida
- Sistem de franare: fata;
- Aero Wrap II System;
- Angrenaje Hagane Gear;
- Sistem XProtect;
- Tehnologie "G Free Body";
- Super Slow Oscilation 5;
- AR-C Line mamagement system;
- Pachetul contine 3 perechi de reductii pentru tambur.
- Forța de frânare 20kgf

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 14000
Capacitate tambur: 0.35 / 550 mm / m
Număr rulmenţi: 5+1
Raport de recuperare: 4,3:1
Recuperare pe tura manivelă: 103 cm
Greutate: 540 g