MULINETA SHIMANO MUL. FLIEGEN 35 SD 9RUL/020MM/250M

Shimano Fliegen 35 SD

2.165,00 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.5SA60C000

Shimano Fliegen este o aparitie remarcabila in cadrul portofoliului de mulinete de crap al producatorului nipon, ce va fi pe placul pescarilor de competitie, si de asemenea a celor recreationali. Numele mulinetei reprezinta traducerea germana a verbului "a zbura" ce insumeaza nivelul minim de frictiune in cadrul lanseurilor. In conceperea acestui model, niponii de la Shimano au vizat echiparea mulinetei cu tehnologii de ultima generatie pentru lanseuri precise, pe distante mari.

Aflata in categoria mulinetelor big pit, Shimano Fliegen este caracterizata totusi de o greutate redusa, comparativ cu alte modele disponibile pe piata actuala. Greutatea de 490g si performantele superioare in lanseuri sunt caracteristici rezultate din cumulul de tehnologii si dotari precum corpul Hagane, rotorul Ci4+, Parallel Body si AR-C Spool. Componentele Hagane, alaturi de tehnologia X-Ship ofera un rulaj cat se poate de lin, si o functionalitate impecabila. Tehnologia X-Protect, precum mentioneaza si numele, ofera protectie mecanismului intern impotriva intruziunii apei. In plus, echipa de ingineri Shimano au decis echiparea modelului Fliegen cu un sistem de franare rapida, ce poate fi ajustat printr-o minima rotire a fluturelui.

- Corp Hagane, angrenaj Hagane cu sistem X-SHIP, rotor din material CI4+;
- Noul sistem triplu-strat X-Protect de impermeabilizare a mulinetei, folosit si la modelele de top in spinning marin, cum ar fi Shimano Stella;
- Greutate extrem de mica (490g);
- Rulmenti: 8+1;
- Galetul este integral metalic;
- Capacitate tambur: 0,20mm/250m;
- Recuperare fir/tura de manivela: cca.84cm
- Este echipata cu noua frana ultra-rapida (Hi-Speed Drag) care trece de la tamburul strans la tamburul liber in mai putin de jumatate de tura.

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 3500
Capacitate tambur: 0,20 / 250 mm / m
Număr rulmenţi: 9
Raport de recuperare: 3,9:1
Recuperare pe tura manivelă: 84,0 cm
Greutate: 490 g