MULINETA SHIMANO SAHARA FJ C3000 4+1RUL/025MMX2100M/5,0:1

351,28 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.SHC3000FJ

Shimano Sahara FJ, proiectată atat pentru pescarii incepători, cat si pentru cei experimentati, incorporează angrenajul HAGANE Gear pentru o durabilitate sporită impreună cu rafinamentul tehnologiei Silent Drive pentru o funcționare mai uniformă pe recuperare. Tehnologia X-Ship ofera o protectie suplimentara intregului ansamblu in luptele cu pestii de talie mai mare. In comparatie cu generatia anterioara, noul Sahara FJ este mai usor si are un design complet nou al corpului si al rotorului. Sahara FJ dispune de un maner "screw-in" si un sistem anti-revers, oferind pescarilor perfomante superioare pentru perioade de utilizare îndelungate.

Sistemul X-SHIP oferă o durabilitate imbunatatita pinionului, eliminand in acelasi timp rasucirea si încovoierea rotorului. Prin poziționarea la ambele capete a rulmentilo, pinionul mentine o aliniere precisa cu angrenajul de antrenare. Aceasta inseamna ca angrenajele vor ramane in aceeasi pozitie sub cele mai grele sarcini. G Free Body este o tehnologie inovatoare ce permite repozitionarea centrului de greutate mai aproape de mandrina, reducand oboseala in timpul pescuitului. SilentDrive este un sistem ce mareste tolerantele treptelor de viteza la un nivel de microni pentru a reduce zgomotul si vibratiile inutile pentru o performanta sporita la mulinare.

Tehnologia Hagane Gear contribuie la functionarea lina si precisa a angrenajelor. Dinții angrenajului nu sunt prelucrați mecanic. In schimb, intreaga suprafata este calculata in detalii minuscule printr-un design 3D special si apoi formata din tehnologia de forjare la rece patentata de Shimano. Cea mai evidenta caracteristica a tehnologiei Propulsion Line Management System este noul design al tamburului. Cu ajutorul a testelor indelungate in lansari si a simularilor computerizate, s-a stabilit de catre specialistii Shimano ca acest nou design al tamburului ofera distante mai mari in lansari fata de tamburii cu design standard, prevenind in acelasi timp formarea jocurilor sau buclelor nedorite.

- Tambur din aluminiu;
- Frana frontala micrometrica;
- Angrenaje Hagane Gear;
- Tehnologie X-Ship;
- Sistem G-Free Body;
- Propulsion Line Management System;
- Silent Drive;
- Manivela metalică
- Forța de frânare 4kg

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 3000
Capacitate tambur: 0.25 / 210 mm / m
Număr rulmenţi: 4+1
Raport de recuperare: 5,0:1
Recuperare pe tura manivelă: 73 cm
Greutate: 240 g