MULINETA SHIMANO MUL.NEXAVE FE 6000HG 4RUL/030MM/285M/4,9:1

Shimano Nexave 6000FE

  • Distribuie pe:

285,00 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.NEX6000FE

Shimano Nexave este o mulineta de spinning ce se adreseaza in special pescarilor ce doresc o "mostra" din calitatea japoneza, omniprezenta si pe continentul european, inca de la prima mulineta ce a ajuns pe piata de pescuit de pe batranul continent. Nexave este un model special proiectat pentru cei ce doresc sa invete tainele pescuitului, care odata obisnuiti cu calitatea desavarsita japoneza, vor continua aventurile de pe malul apei cu modele ce tind spre varful gamei Shimano, precum Shimano Stella. Designul este unul facut sa atraga, fiind unul modern, in nuante de argintiu si albastru. Astfel, pescarul incepator are la dispozitie un echipament atat calitativ, cat si atractiv.

Corpul a fost tratat anti-coroziune, pentru ca si impatimitii pescuitului marin sa poata utiliza aceasta mulineta. Un aspect semnificativ este tamburul mulinetei, creat cu ajutorul tehnologiei Propulsion Line Management System, conceput cu buza supradimensionata, ce va oferi pescarului posibilitatea de a efectua lanseuri precise pe distante apreciabile, si impiedica aparitia buclelor.

Cu un raport de recuperare de 4.9:1, aceasta mulineta va oferi incepatorilor un control excelent asupra nalucii, fara a exista problema unei recuperari prea bruste, sau prea rapide. Este o mulineta de spinning ce poate face fata rigorilor pescuitului la stiuca si salau, dar va oferi o recuperare excelenta si in pescuitul de biban si pastrav.

Chiar daca pretul este unul situat in gama entry-level, Nexave va reusi sa castige chiar si drill-urile cu stiuci de marimi generoase. Frana este una extrem de fina, ajustarea facandu-se aproape instant, pentru ca orice pescar sa se poata adapta fiecarui drill. Cei 3 rulmenti tip bila sunt plasati strategic, pentru ca mulineta sa ruleze extrem de fin in orice situatie.

Cu o manivela rezistenta, sfarsita de un knob ergonomic, fiecare recuperare va fi o placere, atat pentru pescarii incepatori, cat si pentru cei ce poate doresc o "mostra" din calitatea pe care Shimano o aplica in procesul de proiectare si fabricare al fiecarui produs. Pretul este unul extrem de avantajos pentru multitudinea de calitati pe care aceasta mulineta le detine, reprezentand o surpriza placuta pentru pescarii de spinning, atat pentru cei experimentati, cat si pentru cei incepatori.

Tehnologii:

Propulsion Line Management System - tehnologie ce presupune dotarea tamburului cu o buza supradimensionata, ce va oferi pescarului posibilitatea de a efectua lanseuri precise pe distante apreciabile, si impiedica aparitia buclelor.

- Tambur de aluminiu cu buza supradimensionata;
- Lanseuri precise pe distante apreciabile;
- Manivela rezistenta;
- Frana precisa - forta de franare: 8kg
- Knob ergonomic.

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 6000
Capacitate tambur: 0.30 /285 , 0.50 /185 , 0.65 /135 mm / m
Număr rulmenţi: 3+1
Raport de recuperare: 4.9:1
Greutate: 595 g