MULINETA DAIWA SALTIGA 2015 15 HL 8+1RUL/500M/6,4:1

2.984,19 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.SALTIGA1535NHL

Cu un rulment Mag Sealed și frână ATD, Saltiga este cel mai avansat multiplicator din categoria sa. Această mulinetă puternică preia 1 până la 1,19 m de fir pe tura de manivelă. Este ideal pentru practicarea slow-jigging-ului pe apă adâncă. Tapla coborâtă permite pescarului să cuprindă mulineta în mână pentru o prindere fermă. Tamburul de mare capacitate și frâna sa puternică și progresivă vă permit să concurați cu peștii puternici. Mulineta este echipata cu un clichet pentru a bloca tamburul în cazul agaățării pe fund. Pentru a slăbi (sau a rupe...) firul, puteți cupla clichetul și trageți de fir fără a forța lanseta. Tamburul blocat vă permite să aveți un vârf dur, ceea ce face mai ușor să trageți de firul blocat fără a folosi mâna riscând să vă tăiați. Odată ce firul este decuplat, puneți pur și simplu clichetul înapoi în poziția inițială. Controlul este ușor deoarece zgomotul clichetului dispare atunci când mulineta este repusă în acțiune de pescuit. Dimensiunea 35 oferă mai multă capacitate, putere și rezistență pentru a pescui și pentru a aborda peștii mai mari.

Modelul SJ este echipat cu manivelă cu knob decalat pentru o priză mai bună în timpul luptelor puternice. Acest mâner din aluminiu permite, de asemenea, acțiuni mai lungi de tipul „cădere lungă” (jigging). Această mulinetă oferă posibilitatea de a regla lungimea manivelei, în funcție de pescar, setând de la 75 la 95 mm în lungime în funcție de model.

- Tehnologia de frânare ATD (Automatic Tournament Drag) cu clichet sonor
- Rulmenți: 8 + 1 inclusiv 7 CRBB și 1 Mag Sealed
- Carcasă și flanșă dintr-o bucată din aluminiu
- Tambur din aluminiu argintiu
- Manivela din aluminiu cu knob rotund EVA Power, cu exceptia modelului SJ echipat cu o manivela lunga ergonomica din aluminiu
- Manivelă laterală stanga pentru pescar dreptaci
- Forța de frânare 10kg

Specificatii:
Marime: 1500
Capacitate tambur: PE3 / 400 mm / m
Număr rulmenţi: 8+1BB
Raport de recuperare: 6,4:1
Recuperare pe tura manivelă: 119 cm
Greutate: 550 g