GAMEBORE CARTUS VELOCITY CAL.12/28/2,3MM (7,5) SKEET-TRAP

12G VELOCITY + SHOTGUN CARTRIDGE

2,38 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.VEL7528

La Gamebore există convingerea că cartușele entry level ar trebui proiectate și fabricate fără a sacrifica niciodată calitatea sau performanța. Velocity+ duce cartușul de tir entry level la un alt nivel, cu componente de înaltă calitate și alice de plumb realizate cu precizie. Este un cartuș de buget pentru a oferi performanțe care le depășesc cu mult pe altele din gama sa de preț.

Disponibil cu bură din plastic sau fibre
Alegeți dintre burele din plastic Gamebore, fabricate inside, conform design-urilor și standardelor exigente, sau cele din 100% fibră, care nu se fragmentează. Ambele modele oferă etanșări excelente pentru lovituri remarcabile.

Recul moderat pentru o lovitură confortabilă
Velocity+ este un cartuș cu recul moderat, asigurând o experiență confortabilă, mai ușoară pentru umăr având rezultat mai puțină oboseală în timpul unei sesiuni mai lungi.

Încărăctura de plumb de precizie 100% britanică de la Gamebore
Ralizate din lingouri de plumb britanic pur în singura fabrică rămasă în Marea Britanie, îmncărăctura de plumb este fabricată cu precizie pentru a asigura o dimensiune precisă, uniformă și o alică perfect sferică.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.

✅ Pulbere Vectan
Pulberi netede, cu ardere curată, de la Nobel Sport FR – un lider în producția de pulbere, oferind performanțe ridicate cu rezultate constante

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ Bura de fibră
Bură de cea mai înaltă calitate, dintr-o singură bucată, nefragmentată 100% fibre, fără componente din plastic. Oferă etanșări excelente pentru lovituri fiabile și ecologice.

✅ Low Recoil
Ideale pentru trăgătorii care au nevoie de un recul redus, aceste cartușe oferă o experiență confortabilă la tir.

✅ Încărcătura de plumb Gamebore
Fabricată și utilizată exclusiv de Gamebore, încărăctura de plumb este fabricată cu precizie în ultima fabrică rămasă în Marea Britanie, pentru a asigura o lovitură precisă, uniformă și perfect sferică - esențială pentru furnizarea de snopuri consistente.

Specificatii:
Tip muniţie: Alica tir
Tip proiectil: 28
Calibru: 12
Mărime tub: 70 mm
Tip pulbere: Vectan
Încărcătură: 28 g
Tip bură: Fibre Wad
Marime alică: #7,5 (2,3mm)
Viteza la gura ţevii: 409 m/s
Buc./cutie: 25