STRIKE PRO SHAD PIGLET 10CM

  • Distribuie pe:

53,17 lei TVA inclus

Cod producator: STRIKE PRO SP.SP172E.C029

Piglet Shad este cel mai recent membru al familiei The Pig. Această nălucă soft de 4 ”(10cm) este concepută în special pentru pescuitul bibanului, dar este mult mai mult decât năluca „ medie ”. Are câteva caracteristici deosebite care îl fac foarte special.

Piglet Shad este modelat cu două densități de material PVC. Jumătate din corp este lestat cu sare, ceea ce face ca năluca să se scufunde cu mai mult echilibru și stabilitate la recuperare. Paleta cozii rotunjită determină o evoluție a corpului de răsucire. Dacă doriți o altă evoluție mai puțin agresivă de balansare și mai constantă, decupați partea superioară și inferioară a paletei. Pentru îmbunătățirea evoluției are o secțiune
pentru articularea corpului .

Piglet Shad are o fanta pe spate și burtă, pentru a obține o montare ușoară a unuui cârlig mai mare. Un cârlig offset de dimensiunea 3/0 este dimensiunea perfectă. Piglet Shad este, de asemenea, o nălucă perfectă pentru a o utiliza cu monturi. Vă recomandăm o dimensiune a cârligului de 4/0 sau 5/0. Procesul de producție pentru această nălucă este realizat cu metode ecologice. Materialul din PVC utilizat este inodor.

Specificatii:
Tip nălucă: Soft
Model nălucă: Shad
Lungime: 10 cm
Greutate: 7 g
Culoare: Royal Pearl - C029
Mărime cârlig sau ancoră: 4/0 sau 5/0
Ambalaj: 6 buc./plic