JACKALL HANORAC ST ANORAK YELLOW MAR.2XL

ST ANORAK JACKET

949,01 lei TVA inclus

Cod producator: JACKALL JA.807262667

Seria SPLA-TECT rezistentă la apă. Ușor și compact de transportat.
Un hanorac de care te poți bucura la pescuit, fiind totodată la modă.
Vă prezentăm o jachetă anorac care vă permite să fiți confortabil și la modă. Deoarece fermoarul frontal este scurt, reține mai bine a căldura fiind mai rezistent la vânt decât jachetele cu fermoar complet. Prevazută cu un buzunar frontal mare si două buzunare la piept, are o capacitate excelentă de depozitare. Tot hanoracul în sine poate fi împachetat în buzunarul frontal și poate fi transportat compact. Este convenabil să-l ții în mașină sau în geantă.

Buzunarul frontal de mare capacitate are fermoar și capse rapide pentru depozitarea în siguranță a obiectelor de valoare. Capsele sunt convenabile pentru deschiderea și închiderea cu ușurință a buzunarelor și pentru prevenirea ridicării clapei din cauza vântului. În plus, în interiorul buzunarului există două buzunare interioare care pot fi folosite pentru a depozita articolele separat, împiedicând distribuirea neuniformă a accesoriilor și permițând păstrarea inteligentă.

Buzunarele de pe piept sunt elegante, cu fermoare ascunse care fac cusăturile invizibile din față.

Sigla JACKALL pe față și pe spate este un imprimeu reflectorizant care este vizibil chiar și pe întuneric înainte de amurgul dimineață sau după amurg.

În plus, prin aplicarea tratamentului unic rezistent la apă JACKALL „SPLATECT”, efectul hidrofug va dura mult timp. Efectul hidrofug al lui „Spratect” protejează pescarii împotriva ploii ușoare și a stropilor de apă în timpul recuperării peștelui.

- Culoare Yellow