FAIR SOC INTERN/EXTERN XP100 1/1 CAL 12

  • Distribuie pe:

195,73 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR VF.SOC.EXT.1

FAIR® TECHNICHOKE® sunt fabricate de mai bine de 35 de ani, întotdeauna cu același tip de material, iar pentru versiunile standard HUNTING XP50 geometria internă a fost special concepută pentru o mai bună trecere a snopului de alice, o penetrare mai bună și o frecare mai mică pe pereți.
Lungimile sunt diferite în funcție de model, 50MM la modelele XP50, 70MM la modelele XP70 și 100MM în modelele XP100 cu o singură dimensiune de tub pe țeava armei care să permită utilizatorului să aibă o gamă de șocuri de diferite lungimi cu mai mult de 18 parametri, evitându-se astfel slăbirea țevii în capătul țevii prin introducerea de șocuri mai lungi cu randamente balistice mai mici. În timpul fazei de fabricație, TECHNICHOKE® este supus controlului calității „ÎN PROCES” conform standardului AQL 0.4.
Choke-urile TECHNICHOKE® sunt disponibile pentru toate modelele, atât în calibrele 12 - 16 - 20 - 28, cât și în 410, iar setul complet include, în funcție de model, cheia pentru asamblare / demontare, 2 TECHNICHOKE® montate pe țeavă și 1, 3 sau 5 opțional în cutie.
TECHNICHOKE® sunt instrumentul ideal pentru diferitele tipuri de situații, care sunt impuse vânătorului în perioada de vânătoare, în timp ce pentru trăgători, utilizarea TECHNICHOKE® pe lângă faptul că este răspândită devine din ce în ce mai mult o necesitate esențială.
În acest sens, propunerea F.A.I.R.® reprezintă o alegere avangardistă, propunând șocuri interschimbabile TECHNICHOKE® în calibre 12 - 16 - 20 - 28 - 410, produs din oțel aliat cu rezistență R85-100.
Acestea diferă în 3 tipuri: HUNTING XP50, SPORT XP70, IN / OUT XP100. În versiunile IN / OUT XP100 tratamentul de suprafață este lustruit pentru un camuflaj mai bun, versiunile HUNTING XP50 și SPORT XP70 sunt supuse unui tratament intern și extern., nichelare de suprafață, care conferă choke „TC” o rezistență ridicată la sare. Acoperirea nichelată, pe lângă creșterea rezistenței la coroziune, face ca choke „TC” să fie deosebit de strălucitor, conferă uniformitate culorii și, mai presus de toate, mărește duritatea suprafeței (500/550 HV).