NOBLEX RED DOT GEN.3

2.502,71 lei TVA inclus

Cod producator: NOBLEX VD.55770

NV G - se potrivește pe orice carabină sau armă cu țeavă lisă

Noblex prezintă noul NV G, ultimul model de red-dot care completează familia Reflex Sight. În comparație cu obiectivele convenționale, fereastra a fost mărită cu 66% generos pentru a permite o imagine și mai bună a țintei. Intensitatea punctului roșu este reglată manual în 22 de pași discreți. Cu gama sa enormă de contrast, NV G nu este potrivit numai pentru utilizarea în lumina soarelui extrem de strălucitoare, dar poate fi chiar combinat cu tehnologia de vizionare pe lumină difuză.
Cu un câmp vizual enorm și punctul roșu de 3,5 MOA, chiar și cele mai mari așteptări ale partidelor de vânătoare sunt îndeplinite. NV G funcționează, de asemenea, excelent la distanțe mai mari, în situațiile de vânătoare la goană.
Sportivii și trăgătorii de pistol sunt impresionați de câmpul vizual mult mărit, la disciplna de tragere rapidă (cadență). Absența unui tub sau a unei unități mari de reglare oferă o vedere clară a elementelor esențiale. Designul și formatul asigură perfecțiunea și siguranța maximă.
Sistemul optic a fost revizuit pentru a crea un punct roșu conturat. Toate suprafețele de sticlă / aer au fost tratate cu un strat antireflexiv de înaltă performanță pentru a obține o transmisie maximă de lumină. O acoperire spectrală parțial permeabilă pe interiorul lentilei principale a fost aplicată pentru a crește luminozitatea punctului roșu reflectat. Stratul special hidrofob permite ca murdăria și ploaia să poată fi perlată, pentru a fi ușor de îndepărtat. Prin intermediul butoanelor de control integrate lateral, intensitatea punctului roșu poate fi reglată în orice situație de iluminare, oricât de critică ar fi. Conceptul electronic asigură un consum extrem de redus de energie și un timp de funcționare foarte mare, de 2.000 de ore de la o singură baterie cu litiu CR2032.
NV G implementează, de asemenea, „amprenta” bine cunoscută și standardizată pentru obiective reflectorizante. Suportul de montaj este compatibil cu o gamă largă de montaje disponibile în întreaga lume.

- Model red dot - 3.5 MOA
- Magnificație - 1,07 x
- Mărime obiectiv [mm] 25 x 20
- Interval de reglare pe înălțime [cm la 100 m] ± 360
- Interval de reglare pe orizontală [cm la 100 m] ± 270
- Valoarea de reglare pe împărțirea scalei [cm / 100 m] 3
- Măsura suprapunerii în cazul modelului [cm / 100 m] 10
- Distanță de observare fără paralaxă [m] 40
- Sursă de alimentare 3 V, baterie CR 2032 litiu
- Dimensiuni L x L x Î [mm] 46,0 x 32,0 x 31,4
- Etanș la apă
- Greutate (fără accesorii de montaj) 36g

Specificatii:
Tip: Sisteme de ochire virtuale