BALLISTOL SPRAY AUTOAPARARE ANTICAINE 50ML

  • Distribuie pe:

30,37 lei TVA inclus

Cod producator: BALLISTOL VK.24000.RO

Câinii atacă frecvent jogerii, poștașii și copiii. În funcție de mărimea câinelui care mușcă, consecințele unor astfel de atacuri sunt adesea dramatice: de la răni grave până la desfigurații și mutilări. Dar te poți proteja – prin intermediul Anti-Dog.

Animalele precum lupii și câinii sunt programate biologic de instinctele și modelele lor comportamentale pentru a-și vâna prada. Mișcările rapide sau pripite, așa cum sunt destul de comune la joggeri, poștași sau copii, trezesc instinctul natural de vânătoare al câinelui. Natura câinelui implică consecințe catastrofale. A rămâne nemișcat și a vorbi calm cu câinele poate face animalul mai puțin agresiv și îl poate împiedica să atace. Dacă acest lucru nu pare să ajute, atunci Anti-Dog vă poate salva în această situație periculoasă. Îndreptați raza de pulverizare direct pe bot și ochi și câinele atacator va fi oprit imediat și se va retrage. Combinația specială de ingrediente și fasciculul puternic al spray-ului te protejează în siguranță.

Spray-uri de apărare cu blocare de panică - blocarea de panică previne utilizarea greșită în situații de urgență:
Toate spray-urile de apărare Ballistol cu o capacitate mai mică de 100 ml sunt echipate cu un blocaj anti-panică brevetat. Acest lucru previne, în cazul acțiunii intuitive în situații de urgență, ca declanșatorul să nu fie acționat corespunzător. Indiferent dacă apăsați butonul de blocare pentru panică sau declanșatorul spray-urilor de apărare, iritantul va fi eliberat imediat. Cu toate acestea, închiderea protejează fiabil de declanșarea accidentală în timpul transportului sau în buzunarul mâinii. Deci ai toată siguranța de partea ta.

- Doză de 50ml