NOBLEX TELEMETRU NR 1000

1.368,83 lei TVA inclus

Cod producator: NOBLEX VD.50701

Estimează distanțe mari cu precizie. Aceasta este o provocare prezentată fiecărui jucător de golf, arhitect sau vânător. Folosind tehnologia pinilor, noul telemetru NOBLEX® NR 1000, cu suport laser, poate determina cu exactitate distanțele de la ± 1 metru până la 1.000 de metri. Chiar dacă este măsurat pe o suprafață întunecată, rezultatul afișajului OLED roșu aprins este proiectat prin oglindă în câmpul vizual. Cu mărirea sa de 6x, NR 1000 poate fi utilizat și ca monocular normal, eliminând necesitatea de a transporta binocluri suplimentare. Totul este „ambalat” într-un format foarte compact de buzunar.

Patru moduri de utilizare:
Modul standard: modul standard măsoară distanța directă, precum și unghiul de înclinare al dispozitivului față de țintă.
Modul ploaie: În acest mod, se măsoară distanța directă a dispozitivului de obiectul țintă în condiții de ploaie. Prin intermediul acestui program, sunt eliminate picăturile de ploaie deranjante care ar putea falsifica rezultatul măsurătorii.
Modul Golf: În acest mod, se măsoară distanța directă a dispozitivului de obiectul țintă apropiat. Acest modul este utilizat de ex. pentru activități de golf.
Modul de vânătoare: În modul de vânătoare, se măsoară distanța directă a dispozitivului de obiectul țintă mai îndepărtat. Orice obiecte din prim-plan parțial deranjante precum tufișuri, pietre și ramuri sunt ignorate în acest modul.

- Diametrul obiectiv 21mm
- Laser clasa 1
- Acuratețe +/-1m
- Distanțe de măsurat 5-1000m

Specificatii:
Tip: Telemetru
Factor de marire: 6x
Factor crepuscular: 11
Câmp vizual: 126 m@100m
Diametrul cercului luminos pe ocular: 3.3 mm
Greutate: 161 g