BALLISTOL FLACON SOLUTIE BRUNAT ARMA 50ML

  • Distribuie pe:

77,31 lei TVA inclus

Cod producator: BALLISTOL VK.23630.RO

Noutatea utilă atât pentru experți, cât și pentru amatori. Armele degradate devin din nou ca noi. Procesele obositoare de scufundare și brunare sunt de domeniul trecutului. Klever Quick Browning and Coat Browning economisește timp și bani!

Procedați astfel: arma trebuie degresată cu grijă (de exemplu, cu Robla Cold Degreaser). Apoi aplicați Klever Quick Browning cu ajutorul unui picurător sau aplicator pe părțile de tratat(Rețineți că Klever Quick Browning și Coat Browning nu funcționează pe oțel care conține mai mult de 3% Crom). Lăsați să reacționeze 3 minute, până când se formează o acoperire galbenă-albicioasă. Apoi clătiți-l cu apă, uscați-l tamponând cu o cârpă moale și pulverizați Ballistol sau Gunex pe el. Gata! Acest lucru nu se poate face mai simplu, mai rapid și mai ieftin.

Vata de otel foarte fină asigura rezultate perfecte de brunare: ar trebui să utilizați vată de oțel foarte fină cu gradul de finețe 00. De asemenea, pentru ungerea unei noi tratări această vată de oțel este prima alegere. Dacă lucrați într-un mediu umed, o vată din oțel inoxidabil este ideal.

Ballistol Quick Browning și Coat Browning garantează o brunare permanentă și rezistentă la uzură.

Quick Browning pentru fier și oțel - Klever Quick Browning pentru fier și oțel este disponibil și în următoarele dimensiuni și ambalaj:

- Flacon de 50ml sau 1000ml