STRIKE PRO VOBLER INTRIGER 12,4CM/20,4G

  • Distribuie pe:

48,42 lei TVA inclus

Cod producator: STRIKE PRO SP.EG194B.GC01S

Wobbler Minnow Strike Pro Intriger este nou pentru 2022!! de la populara companie Strike Pro. Intriger aparține seriei „minnow” de dimensiuni mari dar, în ciuda acestui fapt, are o acțiune destul de originală. Dar el își dezvăluie principalele calități prin tehnicile de jerking. Conceput în primul rând pentru știucă.

Wobblerele STRIKE PRO sunt fabricate din plastic rezistent la impact. Corpul în sine și barbeta sunt turnate în același timp, ceea ce este un avantaj cert, astfel de voblere nu au probleme cu pierderea barbetei.

Toate voblerele sunt acoperite cu un lac special reflectorizant, vopseaua este aplicată manual. Apoi se aplică un strat protector. Inelele fiecărui wobbler sunt realizate din sârmă inoxidabilă, ceea ce permite mai multe îndoiri. În funcție de model, wobblerele sunt echipate cu anvore VMC/OWNER de înaltă calitate și inele despicate fiabile. Faptul că producția are loc într-un singur loc și sub control constant ne permite să producem produse de cea mai înaltă calitate.

- Adâncime de activare 0,6m

Specificatii:
Tip nălucă: Voblere Minnow
Model nălucă: Suspending
Lungime: 12,4 cm
Greutate: 20,4 g
Culoare: GC01S