BUSHNELL PANOU SOLAR UNIVERSAL PT. TRAIL CAMERA

909,44 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.119986C

O regulă a fiecărui vânător priceput este să nu deranjezi locul de vânătoare decât dacă trebuie neapărat. A face ca bateriile camerei trail să dureze mai mult este una dintre cele mai bune modalități de a asigura mai puține deplasări la fața locului. Panoul solar Bushnell Trail Camera prelungește durata de viață a bateriei camerei! Utilizați suportul reglabil inclus pentru a monta panoul solar lângă camera dvs. Atașați doar cablurile de blocare și gata!

Accesoriul pentru panoul solar Bushnell (#119986) este proiectat să funcționeze ca o sursă suplimentară de energie pentru toate modelele actuale de camere Trophy Cam HD Aggressor, Trophy Cam HD Aggressor Wireless, Impulse, Core, CelluCore și camerele din seria Prime. Cu panoul solar montat lângă camera dvs. și conectat la mufa sa de alimentare externă, veți descoperi că bateriile camerei dvs. durează mult mai mult înainte de a trebui să fie înlocuite. Panoul solar are un acumulator intern de alimentare cu ioni de litiu, care este încărcat continuu de celulele solare atunci când sunt expuse la soare. Odată conectată, camera își va consuma energie din bateria cu litiu încărcată a panoului solar cât mai mult timp posibil, trecând pe bateriile interne numai atunci când nivelul de încărcare al bateriei panoului solar este prea scăzut. Ca rezultat, bateriile camerei vor avea o durată de viață semnificativ mai lungă.

Încărcarea panoului solar prin USB

Panoul solar include, de asemenea, un port USB care permite bateriei interne să fie „preîncărcat” înainte de utilizare pe teren, de la conexiunea USB a unui computer sau o sursă similară disponibilă de alimentare USB. Acest lucru NU este necesar înainte de utilizare, dar îi va permite să înceapă să furnizeze imediat energie suplimentară camerei dvs., în loc să așteptați ca celulele solare să acumuleze o încărcare adecvată.

Pentru a utiliza această funcție, conectați un mini cablu USB compatibil (nu este inclus) de la panoul solar la computer sau la o sursă de alimentare adecvată. LED-ul indicator de încărcare de pe spatele panoului solar va lumina roșu în timp ce încărcarea este în curs, apoi devine verde când încărcarea este completă.

Montare și conectare la cameră
Un suport de montare este furnizat împreună cu panoul solar. Suportul trebuie mai întâi înșurubat în copac într-un punct de deasupra camerei în care panoul solar are o expunere neobstrucționată la soare pentru cea mai lungă parte a zilei. Cu capul pivotant atașat ferm de suportul arborelui, conectați șurubul filetat de la capătul capului pivotant la mufa de montare (alama  1/4" x 20) de pe spatele panoului solar. Slăbiți butonul capului pivotant, apoi Panoul solar, astfel încât celulele solare să fie îndreptate spre soare. Odată aliniate, strângeți ambele șuruburi de blocare. În cele din urmă, atașați cablul furnizat atât la panoul solar, cât și la cameră și legați slăbirea.

Putere: 5V @ min 500mA
Tensiune de încărcare USB: 4V – 6V
Tensiune de descărcare: 7V - 8.4V
Max. descărcare curent: 2A
Max. protecție la tensiune de încărcare: 6V
Timp de încărcare recomandat: până la 12 ore
Temperatura de operare: -20...+40°C
Temperatura de depozitare: -30...+70°C
Umiditatea de funcționare : 5% - 90%