GARMIN DISPOZITIV INREACH MINI DE MONIT PRIN GPS ORANGE WW

1.687,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01879.00

Conectivitate globală la îndemâna dvs.
*Dispozitiv solid, uşor, de comunicare prin satelit permite mesaje text de intrare şi primire cu acoperire Iridium® 100% globală (este necesar un abonament la satelit)
*Declanşaţi un SOS interactiv către centrul de monitorizare pentru căutare şi salvare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână (este necesar un abonament la satelit)
*Accesaţi hărţi care pot fi descărcate, imagini aeriene color şi multe altele utilizând aplicaţia gratuită Garmin Earthmate® şi dispozitivele compatibile
*Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat; sunt disponibile pachete meteo de bază sau premium
*Trimiteţi şi primiţi mesaje inReach prin dispozitivele compatibile Garmin, inclusiv accesoriile şi dispozitivele portabile
*Bateria internă reîncărcabilă cu litiu oferă până la 90 de ore durată de viaţă a bateriei în modul urmărire de 10 minute

inReach Mini este cea mai bună conexiune pentru a menţine contactul în afara reţelei. inReach Mini vă permite să trimiteţi şi să primiţi mesaje text, să vă monitorizaţi şi să vă distribuiţi călătoria şi, dacă este necesar, să contactaţi o alertă SOS pentru a contacta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, echipa GEOS de intervenţie în caz de urgenţă. Cu conectivitatea inReach, familia şi prietenii vor şti că pot păstra legătura cu dvs., indiferent unde vă poartă activităţile dvs.

Călătoriţi cu mai puţină greutate, comunicaţi mai inteligent
Cu o înălţime puţin sub 9,9 cm şi lăţime de 5,2 cm şi cântărind aproape 100 g, inReach Mini se potriveşte confortabil în buzunar sau rucsac. Acesta se conectează pentru mesaje text prin reţeaua de sateliţi Iridium, oferind acoperire 100% Iridium fără probleme în toată lumea. Nu trebuie să vă preocupaţi să fiţi în raza de acoperire a semnalului unui telefon mobil sau că trebuie să întâmpinaţi o acoperire neuniformă.

Cine va răspunde la SOS? GEOS.
GEOS este un lider mondial în soluţii de răspuns la urgenţe şi monitorizare. Au desfăşurat operaţiuni de salvare în peste 140 de ţări, salvând multe vieţii pe parcurs. Şi aşteaptă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână ca să răspundă la SOS-ul dvs., să vă urmărească dispozitivul şi să notifice persoanele de contact corespunzătoare şi echipajele de urgenţă din zonă. Odată ce aţi declanşat un semnal de ajutor, vă puteţi aştepta la o confirmare conform căreia ajutorul este pe drum şi primiţi permanent actualizări cu privire la situația echipei de intervenţie.

Mai multe moduri de conectare
Conectivitatea wireless de la o unitate la alta vă permite să controlaţi inReach Mini de la distanţă pentru a trimite şi primi mesaje text utilizând dispozitivele portabile Garmin compatibile, accesoriile sau alte dispozitive mobile. Monitorizarea locaţiei bazată pe GPS vă permite să distribuiţi locurile în care mergeţi cu cei de acasă sau de pe teren. De asemenea, vă puteţi posta aventurile pe reţelele de socializare. Pentru navigarea de bază, există o busolă, indicând orientarea şi distanţa de-a lungul unui traseu sau către un punct de trecere.

Asociaţi cu dispozitivul mobil
Pentru şi mai multă compatibilitate şi mai mult confort, aplicaţia gratuită Earthmate sincronizează dispozitivul portabil inReach prin tehnologie wireless Bluetooth® cu dispozitivul compatibil Apple® sau Android™, astfel încât să puteţi avea acces nelimitat la hărţi şi imagini aeriene. În plus, cu Earthmate puteţi să folosiţi uşor toate funcţiile inReach pe dispozitivul mobil asociat. Pentru mesajele text, puteţi să vă accesaţi lista de contacte din telefon de pe aplicaţia Earthmate pentru a-i contacta de oriunde din lume — cu câteva apăsări de taste.

Asociaţi cu dispozitivul mobil
Asociere cu Garmin Pilot™
În lumea aviaţiei, inReach Mini devine o legătură valoroasă de comunicaţii prin aer. Când este asociat prin Bluetooth cu o tabletă compatibilă sau un smartphone compatibil care rulează aplicaţia Garmin Pilot, inReach Mini facilitează trimiterea şi primirea mesajelor text când sunteţi în cabina de pilotaj — chiar şi din zonele unde nu există semnal pentru telefonul mobil. Aplicaţia extrage listele de contacte ale dispozitivului dvs. inteligent, astfel încât accesul este simplu și se face fără probleme. Şi pentru că inReach Mini este de asemenea un GPS portabil, Garmin Pilot poate profita de poziţia sa consolidată pentru a genera un simbol cu poziţia avionului prin georeferinţă pe afişajul tabletei cu harta mobilă. De asemenea, pentru cei care vă urmăresc de la sol, inReach Mini poate asigura monitorizarea zborului dvs., utilizând pagina MapShare™ bazată pe web, creată pentru contul dvs. inReach. De asemenea, puteţi trimite link-ul pe Facebook® sau Twitter®.

Servicii suplimentare de aviaţie
inReach Mini este de asemenea un dispozitiv acceptat pentru serviciile de zbor Leidos Flight Services (LFS), Serviciul de alerte privind condiţiile adverse (ACAS), Căutarea şi salvarea prin supraveghere (SE-SAR) şi Serviciile Îmbunătăţite de Raportare Specială (eSRS). Dacă vă înregistraţi să primiţi informaţii din partea ACAS, alertele oferite prin LMFS vă solicită să sunaţi pentru o instruire în rezumat privind adresarea oricărei situaţii specifice de condiţii adverse care v-ar putea afecta traseele planificate pentru zbor. În mod similar, monitorizarea automată oferită de serviciul SE-SAR îi permite sistemului să identifice eventualele situaţii de urgenţă în timpul zborului şi/sau semnalele de a iniţia imediat proceduri de căutare şi salvare pentru avion.

Aflaţi prognoza meteo oriunde
Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat cu aplicaţia Earthmate, astfel încât să ştiţi la ce condiţii să vă aşteptaţi pe traseu. Sunt oferite pachete meteo de bază şi premium, Puteţi să solicitaţi prognoze meteo pentru locaţia curentă sau pentru orice alt punct de trecere sau destinaţie din itinerar.

Dispozitiv inReach solid, robust
Dur, durabil, rezistent la impact (MIL-STD-810F) şi cu rezistenţă la apă de IPX7, inReach Mini este construit să vă menţină în mişcare. Acesta include o baterie internă cu litiu reîncărcabilă pentru o utilizare de până la 90 de ore în modul implicit de monitorizare de 10 minute şi de până la 24 de zile în modul de economisire a energiei. Reîncărcaţi-o prin intermediul cablului de alimentare microUSB sau al încărcătorului auto opţional de 12 V.

Dispozitiv inReach solid, robust
Abonamente flexibile pentru timpul de emisie al sateliţilor
Pentru a accesa reţeaua Iridium şi pentru a comunica cu dispozitivul inReach Mini, este necesar un abonament activ la satelit. În funcţie de nivelul de utilizare, puteţi opta pentru un pachet prin contract anual sau pentru un plan Airtime flexibil lună de lună.

Include stocare nelimitată în cloud şi planificarea călătoriilor
Fiecare dispozitiv inReach dispune de acces gratuit la un portal cloud pentru a vă ajuta să vă planificaţi călătoriile cu trasee şi puncte de trecere, să creaţi mesaje presetate şi mesaje text rapide, să sincronizaţi şi să gestionaţi setările dispozitivului, să vă actualizaţi firmware-ul, să vă asociaţi conturile reţelelor de socializare, să stocaţi toate datele de monitorizare a locaţiei şi multe altele.