GARMIN DISPOZITIV DE MONITORIZARE PRIN GPSMAP MONTANA 750I

4.208,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02347.01

Montana® 750i
Navigator cu ecran tactil cu GPS şi tehnologie inReach® + cameră de 8 megapixeli.

Dispozitivul de mână Montana 750i combină flexibilitatea navigării pe şosele sau pe teren accidentat cu mesagerie globală şi SOS interactiv cu ajutorul tehnologiei prin satelit inReach1 — plus o cameră integrată de 8 megapixeli.

Veştile importante - O tastatură QWERTY completă îţi permite să tastezi mesaje cu uşurinţă.
Cutreieră mai mult şi rămâi conectat — cu inReach pentru mesagerie şi SOS 24/7.
Navigarea întâlneşte camera. Pune-ţi pe hartă pozele marcate cu locaţia geografică.
Hărţi TopoActive rutabile pentru Europa. Acum eşti liber să mergi pe teren accidentat sau pe şosele.
Îndeplineşte cerinţele standardului MIL-STD 810 pentru rezistenţă termică, la şocuri, apă şi vibraţii.
Alimentează-ţi aventurile cu o durată de viaţă a bateriei litiu-ion de peste 18 ore în modul GPS.

MESAGERIE BIDIRECŢIONALĂ
Fă schimb de mesaje text cu cei dragi, postează pe reţele de socializare sau comunică cu ajutorul dispozitivului inReach cu dispozitivul inReach de pe teren (este necesar un abonament activ la comunicaţii prin satelit).

SOS INTERACTIV
În cazul unei urgenţe, declanşează un mesaj interactiv SOS către GEOS, Centrul internaţional de coordonare a răspunsurilor în caz de urgenţă susținut de Garmin (IERCC) cu monitorizare profesională 24/7 la nivel global şi centru de răspuns. (este necesar un abonament activ la comunicaţii prin satelit).

CONECTIVITATE GLOBALĂ
În loc să te bazezi pe semnalul reţelei mobile, acum mesajele tale, SOS-urile şi monitorizarea sunt transferate prin reţeaua 100% globală de sateliţi Iridium® (este necesar un abonament activ la comunicaţii prin satelit).

METEO INREACH
Serviciul disponibil de prognoze meteo inReach oferă actualizări detaliate direct pe dispozitivul de mână Montana sau dispozitivele asociate, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi pe traseu.

DURABIL PRIN DESIGN
Acest dispozitiv de mână durabil, rezistent la apă este testat la standardele militare S.U.A. şi oferă un ecran tactil de 5” care poate fi utilizat cu mănuşi şi este cu 50% mai mare decât modelele Montana anterioare.

CAMERĂ INTEGRATĂ
Capturează imagini cu locurile în care ai ajuns cu camera digitală de 8 megapixeli de la Montana. Aceasta marchează fotografiile cu locaţiile geografice şi coordonate, astfel încât să poţi naviga pe viitor către locurile preferate.

HĂRŢI CITY NAVIGATOR
Treci fără probleme de la navigarea pe trasee la cea pe drumuri, cu hărţile de străzi City Navigator preîncărcate, care te ghidează în experienţa de condus cu instrucţiuni pas-cu-pas, uşor de urmat.

HĂRŢI TOPOACTIVE PENTRU EUROPA
Pentru a naviga în aventurile tale, utilizează hărţile TopoActive preîncărcate pentru Europa. Vizualizează altitudinile, ţărmurile, reperele şi multe altele.

IMAGINI DIN SATELIT
Utilizează descărcările direct pe dispozitiv pentru imagini din satelit Birdseye (nu necesită abonament anual) pentru a vedea imagini realiste ca în fotografii şi pentru a crea puncte intermediare bazate pe repere.

SENZORI ABC
Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

ACTIVE WEATHER
Utilizează conectivitatea celulară1 pentru a accesa cele mai noi prognoze meteo active prin aplicația Garmin Connect.

MONITORIZAREA CÂINILOR
Pentru vânători şi dresori, acest dispozitiv Montana se sincronizează cu dispozitivele de mână din seria Astro® sau Alpha®

TRASEE WIKILOC
Această aplicaţie preîncărcată îţi permite să descarci cu uşurinţă trasee Wikiloc de drumeţii, ciclism şi altele, partajate de entuziaşti ai activităţilor în aer liber ca tine. Obţine versiunea de încercare gratuită de 60 de zile Wikiloc Premium precum şi alte funcţii exclusive. Află mai multe.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS
Accesul la reţelele de sateliţi GPS, GLONASS şi GALILEO permite produsului Montana® 750i să efectueze monitorizarea în medii mai dificile decât doar cu ajutorul GPS-ului.

PARTAJAREA LOCAŢIEI
Funcţia LiveTrack îţi permite să îţi conectezi prin wireless1 dispozitivul cu alţi utilizatori de GPS Garmin, astfel încât aceştia să îţi poată urmări traseele, rutele, punctele intermediare şi aventurile.

MOD EXPEDIŢIE
Fă drumeţii în afara reţelei. Utilizează modul Expediţie, o referinţă GPS de putere ultra-joasă, pentru ca dispozitivul Montana să efectueze monitorizarea timp de o săptămână sau mai mult între reîncărcări.

DURATĂ DE VIAŢĂ EXTINSĂ A BATERIEI
O baterie litiu-ion internă, reîncărcabilă, oferă o durată de utilizare de peste 18 ore în modul GPS.

SUPORTURI PENTRU VEHICUL
O varietate de suporturi compatibile cu dispozitivul de mână Montana (comercializate separat) îţi permite să îţi adaptezi navigatorul pentru utilizarea pe ATV-uri, ambarcaţiuni, maşini, motociclete, autorulote sau alte vehicule.