FAIR BOCK 50 ANNIVERSARIO 20/76/71 SOC

9.846,85 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR V.FSL6D207671A

Pentru a înțelege mai bine istoria FAIR® și obținerea performanțelor a uneia dintre primele companii de profil, punct de referință la nivel național și european în fabricarea de arme cu țevi lise suprapuse șu juxtapuse, putem rezuma totul în cuvintele lui Isidoro, fondatorul FAIR ® , care exprimă clar motivele acestui succes: „armele noastre de vânătoare și de tir nu sunt în întregime obiecte de colecție și nici nu sunt produse de marketing concepute într-un spațiu închis mic.

Armele noastre sunt create cu o intenție foarte specifică: să răspundă așteptărilor tuturor prietenilor noștri vânători și trăgători în ceea ce privește fiabilitatea, precizia și eleganța. Acesta este scopul pe care l-am urmărit mereu și pe care mulți concurenți de astăzi încearcă să-l imite”.

Cu spiritul care distinge toată producția FAIR, modelul „50 Anniversario”, produs cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea FAIR®, pe lângă faptul că este produs în clasicele calibre 12–16–20–28–410 cu acțiune dedicată, piese de lemn esențe super selecționate, de clasă, cu un finisaj în ulei super de lux.

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: 20
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 71 cm
Set şocuri: TC XP50 5
Selector: da
Ejectoare: da
Lungime pat: 36,8 cm
Greutate: 2,8 kg