FAIR BOCK CARRERA HSX SPORTING 12/76/76 5SOCXP70

  • Distribuie pe:

9.884,86 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR V.FCRHS127676

Realizate cu cel mai mare profesionalism, bock-urile model CARRERA ® sunt rezultatul cercetarilor și testărilor în competitii de top, pentru a obține arma cu o linie atractivă și performantă. Țevile sunt produse din material de înaltă rezistență iar pentru modelele CARRERA® SPORTING, CARRERA ® II, CARRERA ® MONOTRAP ele sunt sablate antireflex și în varianta „Ported” (găurirea țevii la bot).

Ca toate modelele, țevile seriei CARRERA® sunt îmbinate cu sistemul X-CONES ® , con de conectare cu camera cartușului, sistem prin care se reduce reculul. Piesele de lemn sunt realizate din esență de nuc selectat; toate modelele de paturi de armă sunt in varianta SPORT reglabil în trei poziții cu sistemul XR-STOCK ® (exclus modelul PRO): înălțime, înclinare și deviare dreapta-stanga. Modelul CARRERA® HSX SPORTING are pat „Hunting” cu sistem XR-STOCK®, în timp ce modelul CARRERA® II este echipat cu șină înaltă de 15 mm și pat ergonomic cu sistem XR-STOCK ®, tip Montecarlo.

Toate versiunile CARRERA ® sunt echipate standard cu sistem ochire din fibră optică cu inserție triplă interschimbabilă în 3 culori (exclus modelul PRO) și declanșator XR-TRIGGER® cu reglare a cursei trăgaci de peste 14 mm. Au camere magnum de 76 mm (3”) fiind echipate standard cu șocuri interschimbabile TECHNICHOKE® SPORTING XP70 de 70 mm (23⁄4”).

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: Cal.12