DAIWA GEANTA DE UMAR PROREX 32X23X9,5CM

383,05 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.15809.510

Această geantă foarte robustă, cu carcasă exterioară tare, oferă numeroase caracteristici care facilitează aplicarea acesteia la pescuit.
Capacul dur cu aspect de fibră de carbon oferă o protecție perfectă. Cureaua largă, dublată, pentru umăr asigură un confort optim la transport, chiar și în cazul greutăților mari. Geanta de umăr Roving este proiectată astfel încât garantează mișcări fără dificultate în timpul pescuitului - atunci când este nevoie de a a face schimbări, geanta poate fi învârtită și compartimentele unice pot fi deschise cu ușurință.
Geanta conține două compartimente principale pentru a accesorii și năluci.
Un compartiment principal este echipat cu o placă EVA pentru a depozita linguri, voblere, năluci soft cu capete de jig, etc., fiind astfel gata de utilizare.
Al doilea compartiment principal este echipat cu o cutie de accesorii pentru diverse accesorii mici și năluci. Cutia este conectată la geantă prin intermediul dispozitivului de prindere cu cârlig și buclă, care împiedică pierderea nedorită a cutiei în timpul pescuitului.
Cureaua de umăr este completată de un buzunar mare pentru documente și buzunare suplimentare separate . Cu geanta de umăr Prorex Roving obțineți un adevărat miracol în ceea ce privește spațiul, fiind perfect potrivită pentru street fishing și pescuitul activ!

Material geantă: 100% polypropylenă
Material curea de umăr: 100% polyuretan
Dimensiuni 32x23x9.5 cm