KORDA HUSA COMPAC PT. BANKSTICK CAMO

  • Distribuie pe:

101,85 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG120

Husă Korda Compac Dark Kamo Bankstick

Întrucât echipamentul tău ca pescar este cel mai bun aliat al tău într-o partidă de pescuit reușită, protejarea lor ar trebui să fie prioritatea ta. Oferind un amestec perfect de confort și protecție, husa Korda Compac Dark Kamo Bankstick reprezintă o piesă esențială a echipamentului de pescuit.

Această husă este ideală pentru pescarul dedicat care participă la partide rapide peste noapte. Gândiți-vă la ea ca la o husă pentru senzorii și suporții dvs., concepute atent pentru a vă asigura că sunt sigure, gata de utilizare în orice moment.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei genți este capacitatea sa de a oferi o protecție pentru senzorii dvs. cu suporți atașați. Interiorul este complet căptușit, oferind echipamentului dumneavoastră scutul de care are nevoie împotriva loviturilor, căderilor și zgârieturilor. Nu vă mai faceți griji cu privire la deteriorarea în tranzit sau în timpul depozitării, husa Korda Compac Dark Kamo Bankstick este o asigurare că suporții cu senzori vor rămâne în stare impecabilă.

Designul husei prezintă rezistența caracteristică gamei de produse Korda, cu un plus de rezistență la apă. Materialul Dark Kamo nu numai că are un farmec robust, dar servește și ca o apărare eficientă împotriva elementelor. Indiferent dacă vă aflați într-o ploaie ușoară sau torenţială, această geantă este suficient de rezistentă pentru a vă menţine echipamentul uscat și protejat.

Dimensiunea practică de 50cm x 9cm x 9cm face husa compactă, dar încăpătoare. Încap confortabil suporții de până la 18 inchi lungime (sau 15 inchi cu Delkims atașate), oferind spațiu amplu pentru toate variantele de care ai putea avea nevoie în timpul unei partide.

Husa beneficiază în plus de un fermoar dublu de lungime completă, rezistent. Acest element de design permite accesul ușor și rapid la echipamentul dumneavoastră. Fermoarul este proiectat pentru a fi manevrat cu ușurință, chiar și în condiții de umezeală sau frig, asigurându-vă că echipamentul dvs. este la îndemână.