KORDA HUSA COMPAC PT. DISTANCE STICK CAMO

  • Distribuie pe:

74,06 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG123

Acest accesoriu de pescuit de top îmbină funcționalitatea cu durabilitatea, promițând un plus robust și de încredere la colecția dvs. de echipamente de pescuit. Este special conceput pentru a vă proteja tijele de distanță împotriva deteriorării și pentru a preveni deplasarea greșită a oricăror componente, asigurând o experiență de pescuit fără efort de fiecare dată.

Realizată cu precizie și cu un ochi atent pentru detalii, husa Korda Compac Dark Kamo Distance Stick are un compartiment principal generos, capabil să păstreze cu ușurință două Distance Stick. Aceasta înseamnă că bețele tale sunt depozitate în siguranță, evitând zgârieturile, păstrându-le în stare impecabilă pentru acele momente în care ai cea mai mare nevoie de ele.

Pentru a completa compartimentul principal, husa dispune și de un buzunar interior proiectat inteligent, exclusiv pentru un T-bar. Această caracteristică la îndemână oferă barei în formă de T propriul său spațiu sigur, împiedicând-o să provoace deteriorarea distance stick-urilor, oferind în același timp suport atunci când trebuie să le fixați în pământ.

Trecând la exteriorul genții, găsim un buzunar dedicat pentru cordonului de măsurare. Această adăugare asigură că cablul dumneavoastră de măsurare esențial este întotdeauna la îndemână, făcând instalarea și obținerea modelului precis mai ușor ca niciodată.

Ceea ce diferențiază cu adevărat geanta Korda Compac Dark Kamo Distance Stick Bag de alte opțiuni de pe piață este calitatea excepțională a materialului utilizat în realizarea sa. Realizată din țesătura Dark Kamo de înaltă performanță, nu numai că arată atrăgător, dar oferă și o durabilitate de neegalat. Puternică și ușoară, asigurându-se că geanta este ușor de transportat fără a compromite capacitatea sa de a rezista la rigorile pescuitului. În plus, materialul Dark Kamo este rezistent la apă, protejând echipamentul de eventualele daune cauzate de apă, chiar și în cele mai dificile condiții.

Husa folosește o închidere cu velcro pentru compartimentul principal, o alegere practică pentru a vă păstra echipamentul în siguranță în timpul transportului. Această fixare este robustă, dar ușor de deschis, oferind un echilibru perfect de securitate și accesibilitate.

Luând în considerare măsurătorile sale, husa Korda Compac Dark Kamo Distance Stick este impresionant de compactă pentru toate caracteristicile sale, măsurând la 54 cm în lungime, 9 cm în lățime și 0,5 cm în adâncime. Oferă spațiu amplu pentru distance stick, T-bar și cablul de măsurare, fără a adăuga un volum inutil echipamentului dvs.