ALLROUNDMARIN SUPORT RAILBLAZA PT.CAMERA

198,35 lei TVA inclus

Cod producator: ALLROUNDMARIN RB.915123

Folosiți kitul RAILBLAZA pentru montarea camerei pentru a demonstra colegilor dvs. că ați nimerit într-adevăr pe peștii înregistrați, trebuie doar să îi faceți să arunce o privire asupra clipului de când l-ați scos din apă. Acest suport pentru camerele compacte și ușoare vă va ține dispozitivele în siguranță pe măsură ce vă înregistrați aventurile pe apă.

Materiale de înaltă calitate, impermeabile și rezistente la UV
Reglare simplă cu o singură mână folosind articulații de frecare R-Lock
R-Lock articulațiile pivotante pot fi blocate, articulație articulare reglabilă
Deșurubați suportul GoPro pentru a utiliza șurubul de ¼ 20 ”
Ușor și rigid
Eliberarea rapidă cu o pârghie de blocare StarPort
Adaptorul de montaj superior al camerei este demontabil pentru a realiza o montare cu profil redus
Această montare GoPro inovatoare vă va ține camera și va capta acțiunea pentru dvs.! Poate fi folosit pe caiace, bărci cu bas, bărci cu pânze, gonflabile, motociclete și orice alt tip de vehicul. Compatibil cu orice suport RAILBLAZA, acesta este cel mai versatil montaj pentru camere de pe piață.

Fiind reglabil pentru a fotografia din orice unghi, precum și pivotarea la 360 de grade, puteți avea încredere în produsele de montaj ale camerei RAILBLAZA pentru a menține ferm și sigur camera foto, în ciuda blansului și a ruliului.
Acest kit de montare pe cameră are filet universal acceptat de ¼ 20 ”și un adaptor pentru trepied GoPro, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea camerelor de pe piață, cum ar fi produsele GoPro, Contour, Garmin, Sony, Panasonic, HedCam și altele. Accesoriile pentru caiac și pentru canotaj RAILBLAZA permit decuplarea rapidă și ușoară a obiectelor de valoare în câteva secunde pentru a le depozita în siguranță în timp ce vă îndepărtați de echipament.