DEEPER SONAR SMART PRO+ 2

1.479,99 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM1080

Acum, îmbunătățit și mai performant ca niciodată cu 3 frecvențe de scanare, elemente vizuale mai precise și mai clare, performață GPS îmbunătățită, baterie care durează mai mult, până la 9 ore (în funcție de utilizare) și adâncime de scanare de până la 100 m / 330 ft.

Pescuiți ca un profesionist
3 frecvențe de scanare
Acoperiți întinderi mari și localizați mai repede peștii cu frecvența cu unghiul larg, de 47° (100 kHz). Utilizați frecvența medie, de 20° (240 kHz) pentru a analiza mai atent acel punct pe care l-ați localizat. Vizualizați speciile țintă cu frecvența cu unghi îngust, de 7° (675 kHz), într-un mod foarte detaliat.

GPS încorporat
Creați hărți ale lacurilor din barcă sau din caiac și chiar de pe țărm, port sau ponton. Doar aruncați-vă și mulinați pentru a începe cartografierea unui luciu de apă. Hărțile dvs. sunt salvate automat în Fish Deeper ™ și accesibile de pe orice dispozitiv.

Adâncime și rază de lansare extraordinară
Scanează până la 100 m / 330 ft, cu acuratețe și precizie. Acesta își generează propriul semnal Wi-Fi (nu sunt necesare date celulare) pentru a se conecta la dispozitivul dvs. inteligent, așa că aruncați până la 100 m / 330 ft și simțiți-vă încrezător că va exista o conectivitate solidă.

Identificare excelentă a țintei
Cu o distanță față de țintă de 1 cm / 0,4” (fascicul îngust) și 2,4 cm / 1” (fascicul larg și mediu), veți putea identifica cu ușurință speciile țintă și urmăriți chiar și cea mai mică nălucă atunci când practicați tehnica de jigging vertical (drop-shot).

Un sonar pentru toate anotimpurile și tehnicile de pescuit
Cele trei frecvențe de scanare oferă citiri mai precise ale sonarului. Este o caracteristică extraordinară, în special pentru pescuitul din barcă sau din caiac și pescuitul pe gheață.

Pescuitul din caiac/SUP - Se instalează pe ambarcațiune în câteva secunde. Fără găuri, cabluri sau baterii. Ideal pentru pescuitul SUP, se potrivește confortabil într-o trapă sau cutie pentru echipament. Lansați și cartografiați sau lansați pentru a ajunge la zone greu accesibile.

Pescuitul din barcă - Ideal pentru bărci mici. Lansați sau cartografiați de pe ponton, barcă gonflabilă sau barcă de tip belly-boat. Navigați la o viteză redusă de 3 km/h / 2 mph pentru măsurători precise ale sonarului sau lansați în locuri greu accesibile.

Pescuitul pe gheață - Ca sonar pentru copcă, Deeper PRO+ 2 poate fi utilizat în mai multe găuri de copcă mult mai ușor, fără traductor sau fire adiționale. Doar forați gaura de copcă și poziționați sonarul în aceasta pentru a vedea când speciile dvs. țintă încep să acționeze.

Pescuitul de pe mal - Lansați sonarul, aduceți-l înapoi și obțineți datele de pescuit de care aveți nevoie. Localizați peștii, găsiți caracteristicile substratului, sau cartografiați lacul pentru a obține imaginea completă.


Pescuiți inteligent cu aplicația Fish Deeper™
- Elemente vizuale detaliate și clare. Distingeți peștele prădător de nălucă, ascunzișurile de pe substrat față de acesta.
- Vizualizați vegetația, structura, peștele și conturul substratului, precum și duritatea și consistența acestuia. Aflați care este adâncimea și temperatura apei.
- Marcați locurile de pescuit preferate, locurile de lansare a ambarcațiunilor, locurile de campare, locurile de parcare și alte locuri de interes.
- Înregistrați-vă capturile cu fotografii și note detaliate împreună cu tehnica, echipamentele și momelile sau nadele utilizate.

Fish Deeper™ Premium

Planificați-vă ușor ieșirile la pescuit și explorați peste 50.000 de hărți cu lacuri cu ajutorul Fish Deeper™ − agenda dvs. modernă pentru peștii pe care îi căutați! Cunoașteți fiecare insulă, groapă, zone abrupte, zone cu bancuri de fund și multe altele. Găsiți rapid cele mai bune locuri de pescuit și vizați anumite specii în funcție de adâncime și sol. Accesați aceste date de pe orice dispozitiv. Revendicați un abonament gratuit Premium pentru 3 luni Premium cu sonarul dvs. PRO+ 2.