DEEPER SUPORT SMARTPHONE PT.BARCA SI CAIAC

247,45 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM0026

Suport Deeper pentru smartphone, pentru barcă și caiac
Țineți în mod comod și în siguranță smartphone-ul când pescuiți din barcă sau din caiac. Pur și simplu prindeți brațul magic de barca sau caiac, introduceți telefonul în suport și sunteți gata de plecare. Acest suport pentru smartphone este compatibil și cu Deeper Flexible Arm Mount 2.0, deoarece îl puteți monta direct.

Montare puternică și reglare ușoară
Se fixează pe navă cu clema C (pentru bărci) și șurubul în T (pentru caiace). Brațul magic al suportului pentru smartphone își ajustează cu ușurință poziția pentru un pescuit confortabil fără mâini și o monitorizare mai bună a datelor sonarului pe ecranul smartphone-ului tău.

Potrivire sigură pentru telefonul tău
Prindere sigură și fermă pentru toate dimensiunile smartphone-urilor între 65 mm și 95 mm / 2,6" și 3,7". Suportul pentru smartphone vă va menține telefonul în poziție, astfel încât să nu se piardă atunci când aduceți captura la suprafață.

Calitate superioară
Fabricat dintr-un aliaj de aluminiu durabil și materiale din oțel inoxidabil. Cântărește doar 450 g / 1 lb și are o dimensiune de 28 cm / 11".

Se montează pe orice barcă sau caiac și se potrivește cu orice dimensiune de telefon
Soluție durabilă, sigură și convenabilă de montare a telefonului.
Se asamblează și se montează ușor fără găurire.
Magic Arm vă oferă o poziționare versatilă folosind doar un mâner.
Suportul universal pentru telefon cu tampoane de cauciuc menține telefonul extrem de sigur și rezistent la zgârieturi chiar și pe cele mai agitate ape.
Telefonul este ușor de scos din suport atunci când este necesar.
Potrivit pentru utilizare în orice condiții.

1. Legați cureaua de siguranță de suportul smartphone-ului pentru barcă și caiac. Acest lucru asigură că nu există absolut nicio șansă de a pierde brațul cu smartphone-ul atașat.

2. Acum înșurubați suportul la alegere (clemă în C sau șurub în T) și suportul pentru telefon.

3. Atașați suportul de barcă sau caiac și strângeți-l.

4. Introduceți telefonul și reglați poziția după cum este necesar.